- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi HerSey_Guzel_Olucak
-
Ya iNsallah canim.ama bir haftaya cok az degilmi koyulasma?sen hamilesin Allahın izniyle inşallah.kan testiyle netleştir.ama çıkmazsa bile ilaç falan kullanma beklemeye devam et.bazen kandada cıkmayabiliyor.
Test yapma daha. Boşuna strese girme. Hem gün uzadıkça koyu renk alacak diye birşey yok. Ben 7 haftalıkken testte öğrendim hamileligimi. Aynı bu şekil silikti. Farketmedin mi dersen benim adetlerim 1.5 yada 2 ayda bir olurdu.Haydi insallah ya.normalde cok sabrsiz biriyim ama bir kerede basima boyle bir olay geldi ha alara ucmustuk ama sonuc husran.insallah bu sefer oyle olmaz.pazartesi kan verecegim.iki gunde test yapacagim bakalim koyulasma oluyormu
ben söyle diyim bendede öyleydi hatta adet günü kan testim 11 cıkmıştı kimyasal gebelk sanmıştım git gidede artınca maşallah kızım var 2 aylık şimdi.İ
Ya iNsallah canim.ama bir haftaya cok az degilmi koyulasma?
Cumlelerin ilac gibi masallah.bakalim sabr edecegimTest yapma daha. Boşuna strese girme. Hem gün uzadıkça koyu renk alacak diye birşey yok. Ben 7 haftalıkken testte öğrendim hamileligimi. Aynı bu şekil silikti. Farketmedin mi dersen benim adetlerim 1.5 yada 2 ayda bir olurdu.
Masallah Ne guzel Darisi basimaben söyle diyim bendede öyleydi hatta adet günü kan testim 11 cıkmıştı kimyasal gebelk sanmıştım git gidede artınca maşallah kızım var 2 aylık şimdi.
inşallah inşallahMasallah Ne guzel Darisi basima
Ağrı olmaz mı? Vardı ben adet olacağım zannediyordum. Ya neden sökülemiyorum diyordum kendi kendime. Bak bu kadar evham yapma. Kötü düşünüp kötüyü getirme. Rabbime bırak.Cumlelerin ilac gibi masallah.bakalim sabr edecegimbide senin agrin varmiydi?bir haftadir inanilmaz batmalarim var.endiselemiyorum varsada acaba dis gebelikmi kimyasalmi insan her sey dusunuyor.bilginin fazlasi zarar malesef ya oyleyse ya boyleyse dusunub duruyorum
İnsallah Rabbim ne eylerse guzel eyler. Zamanda gecmiyorkiAğrı olmaz mı? Vardı ben adet olacağım zannediyordum. Ya neden sökülemiyorum diyordum kendi kendime. Bak bu kadar evham yapma. Kötü düşünüp kötüyü getirme. Rabbime bırak.
Amin canim. İnsallah.O husran var yaaa col zorTest hamile olduğunu gösteriyor. Inşallah Rabbim gönlüne göre verir. Hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?