Gebeliğe Hazırlık Kizlar benim testlerimide yorumlarmisiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

HerSey_Guzel_Olucak

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
2.475
2.844
63
Kizlar ben pko maduruyum.8 aydir iki ayda bir adet goruyorum oda adet sokturucu kullanarak .ve en son iki ay once silik cizgi cikti tam 4 tane testim hemde beklemeden aninda iki cizgi kosa kosa gitdim kan testine fakat sonuc neqativ.silik dediysem gozle aydin gorune bilem bir cizgi. Simdide ayni sey oluyor qaliba adetim 1 hafta gecti ilk gunden test yapiyorum qaliba bu gunki biraz koyulasti ama umutlanmakta istemiyorum.lutfen yardimci olun.bu ay sogan kuru denedim ve her zamankinden farkli agrilarim var.

sen hamilesin Allahın izniyle inşallah.kan testiyle netleştir.ama çıkmazsa bile ilaç falan kullanma beklemeye devam et.bazen kandada cıkmayabiliyor.

Haydi insallah ya.normalde cok sabrsiz biriyim ama bir kerede basima boyle bir olay geldi ha alara ucmustuk ama sonuc husran.insallah bu sefer oyle olmaz.pazartesi kan verecegim.iki gunde test yapacagim bakalim koyulasma oluyormu

Haydi insallah ya.normalde cok sabrsiz biriyim ama bir kerede basima boyle bir olay geldi ha alara ucmustuk ama sonuc husran.insallah bu sefer oyle olmaz.pazartesi kan verecegim.iki gunde test yapacagim bakalim koyulasma oluyormu
Test yapma daha. Boşuna strese girme. Hem gün uzadıkça koyu renk alacak diye birşey yok. Ben 7 haftalıkken testte öğrendim hamileligimi. Aynı bu şekil silikti. Farketmedin mi dersen benim adetlerim 1.5 yada 2 ayda bir olurdu.

Cumlelerin ilac gibi masallah.bakalim sabr edecegim bide senin agrin varmiydi?bir haftadir inanilmaz batmalarim var.endiselemiyorum varsada acaba dis gebelikmi kimyasalmi insan her sey dusunuyor.bilginin fazlasi zarar malesef ya oyleyse ya boyleyse dusunub duruyorum

Ağrı olmaz mı? Vardı ben adet olacağım zannediyordum. Ya neden sökülemiyorum diyordum kendi kendime. Bak bu kadar evham yapma. Kötü düşünüp kötüyü getirme. Rabbime bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…