Kızlar benim için çok önemli bakar mısınız?

lazkizi34

sudem
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
6.143
9
106
İstanbul
Kızlar ygs sınavında barajı geçemeyen özel üniversiteye gidemez mi? Böyle bir koşul var mı? Çok önemli cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vakıf üniversitesine de gidecek olsanız, merkezi yerleştirme ile bir bölüme girmek istiyorsanız(4 yıllık) YGS’den 180 puan barajını aşıp, ikinci basamak sınavlarına girmeye hak kazanmanız gerekiyor. ön lisans ve özel yetenekle alanlar için ise 140...

baraj aşağı çekilecek bu yıl ek yerleştirmede... vakıf üni. 200bin kontenjanı dolduramayacakmış... batarız diye cumhurbaşkanına gidip ağlamışlar çünkü...

kardeşim meslek lisesi muhasebe mezunu olucak ygs den 138 aldı okuldanda puan alıcak ama ne kadar bilmiyorum. özel üniversiteye (2 yıllık) yada istanbul üniversitesiye okul puanıyla (2yıllık) girme şansı olur mu?

Bence özel üniversitede saçma sapan 2 yıllık bir bölüm okuyacağına bir sene daha çok iyi çalışarak seneye daha iyi bir yer kazanabilir.
Sonuçta yaşı daha küçük. Belki barajı geçememiş olması hırsıyla daha çok bağlanır derslere. Çünkü barajı geçemediğine göre durumu gerçekten hiç iç açıcı değil.
Hakkında hayırlısı olsun.

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

canım sene kaybetmek istemiyor inşallah hayırlısı olur canım çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…