kizlar benim gibi olup olumlu olumsuz sonuc alan varmi

kabakiz

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
915
141
323
Amasya
Kizlar 3.gun embriyo transferim oldu
Transferin 6.gunu normal idrar testi yaptim ve ikinci cizgi hafif pembe de olsa yani ucuk pembe cikti
Bugun 8.gun hassas testlerden aldim tam emin olayim diye hani su adetten 4 gun once gebeligi bildiren testlerden yaptim
Ikinci cizgi den golgede olsa eser yok yani negativ.Hem golge silik bile ciksaymis bu testlerde pozitif sayilmiyomus
Simdi kizlar pozitif cikip sonra negativ cikip kanda pozif olan varmi kan tahlilime 1 hafta var
Ya kizlar 6.gun neden neden siligin altinda bile olsa neden ikici cizgi cikti (((((((( umutlarima devam edeyimmi yoksa bittimi

Birincisi sen 3.gün embriosu transferi olduğu halde 6.günde idrar testi yapman büyük hata. İkincisi idrar testinde neqatif görüp üzülmen hata. İdrar testi asla güvenilr deyildir, hem de bu kadar erken yapılmışsa... Erken yapacaksan sabırlı olmayı da biliceksin. Kaldı ki senin çok hassas dediğin erken gösteren testler çoğu zaman ucuz testin gösterdiği gebeliği göstermiyor. Bir çok arkadaşın başına gelmiş bir olay bu. Kaldı ki bir çok arkadaş kanda pozitifi gördüğü halde hale idrarda neqatif göre biliyordu.

Sert yazdığımın farkındayım. Ancak eğer bebeğin sana tutunmuşsa onu bu şekilde üzmeğe ne gerek var. O şimdi yaşamak için savaşırken senin de ona destek olman gerekiyor. Umarım güzel sonuç alırsın.

Canim dost aci soyler canim beni bazen sertlik iyi dir insani kendine getirir
Ama canim 6.gun neden hala silik milik neden pozitif cikti
Catlatma ignesi desem ignedenin 11.gunu yaptim amaaan nebiliyim ben bildigimden de artik emindegilim
Hayirli sahurlar canim

kızlar acıl cewap verın lutfenn son adet tarıhım 12 hazıran bugun b-hcg yaptırdım 260 cıktı ama dıs gebelık falanda olabılırmısss nası oluo bu ıss sizce

Benim de demek istediğim o ki, silik çıkması zaten güzel bir şey. Ancak testde çıkmasaydı bile üzülmek için çok çok erkendi. Bu saatden sonra moral dışında yapıla bilecek bir şey de yok. Sen iyi olduğunu düşün, inşeAllah sonuç da güzel çıkar.

kızlar acıl cewap verın lutfenn son adet tarıhım 12 hazıran bugun b-hcg yaptırdım 260 cıktı ama dıs gebelık falanda olabılırmısss nası oluo bu ıss sizce

Bence değerin çok güzel. Ancak en doğru tahmin 2 gün sonra tekrar test yaptırırsan anlaşılır.

Ya kizlar geceden beri uyimayip benim durumumda olan lar varmi diye o topik senin bu topik benim dolastim ve sonuc hep yarimbirakmislar butun sayfalri tek tek okudum 66.gun ppzitif 9.gunn negativ kanda pozitif goren varmi diye ama hic birine cevap yazilmamis onlarda sonu yazmamis pozitif yada negarif diye
O hassas teste dun aksam bisey yok gordum ama sabah baktim hayalet mavi sadece bazi arkadaslar boyle ikinci cizgi silik de olsa negatif tie demisler ona kesin kanat getirdim
Keske adet olsa boyle 1 hafta beklemem

canım umarım en kısa zamanda kesin ve olumlu sonucu alırsın. ben yine de bir ihtimali daha hatırlatayım, çatlatma iğnesi pozitif gösterir. eğer 6. gün iğnenin etkisi geçmemişse onun silik çizgisini görmüş olabilirsin. her ne olursa olsun test yapmak için çok erken davranmışsın. güzel haberler alacağına inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…