Regl normal bol kirmizili miydi yoksa az bir kanama ile mı oldukızlar merhaba ben 27 ekim de regl oldum bugün de doktor kontrolüne gittim ve tesadüf eseri hamile olduğu mu öğrendim beta hcg 71.1 çıktı benim gibi regl olup gebelik öğrenen var mı aranızda lütfen yazın
2 gün normal adet gibi oldum ben normalde de fazla olmam sonra kahve rengi oldu 2 gün sonra bitti yoğun değil diRegl normal bol kirmizili miydi yoksa az bir kanama ile mı oldu
Nasıl. Oluyor ne zaman temiLendiniz de ilişki oldu yumurta dolendide testte çıktıkızlar merhaba ben 27 ekim de regl oldum bugün de doktor kontrolüne gittim ve tesadüf eseri hamile olduğu mu öğrendim beta hcg 71.1 çıktı benim gibi regl olup gebelik öğrenen var mı aranızda lütfen yazın
Kadinlar bazen her kanamayı normal adet zannederler ama oysa üstüne görmedir anlayamaz. Sizinki de öyle olmuş sanırım. Cok guzel bir sürpriz yapmis annesinee.Gözünüz aydın diyelim2 gün normal adet gibi oldum ben normalde de fazla olmam sonra kahve rengi oldu 2 gün sonra bitti yoğun değil di
yeni bitti adet cumma günü temizlendim geçen ay aklımda kuurmuştum adet olursa doktora gidip kontrol ettirceğim diye bugün de gittim muane oldum kan verdim hepsi çarşamba çıkar dediler bende eve döndüm e nabızdan baktım sonuçlara beta hcg 71 şok oldum tekrar gittim hastaneye doktor pozitif dedi çarşamba tekrar kan ver dediNasıl. Oluyor ne zaman temiLendiniz de ilişki oldu yumurta dolendide testte çıktı
Yada halk tabiriyle üstüne gorddunuz
amin inşallah bu 3. gebeliğim daha önce dış gebelik ve kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum açıkcasıKadinlar bazen her kanamayı normal adet zannederler ama oysa üstüne görmedir anlayamaz. Sizinki de öyle olmuş sanırım. Cok guzel bir sürpriz yapmis annesinee.Gözünüz aydın diyelim. Değerlerinizi takip edin inşallah sağlıklı ve huzurlu bir gebeliginiz olur
Allah yardimciniz olsun. Insallah bu sefer hersey gonlunuzce oluramin inşallah bu 3. gebeliğim daha önce dış gebelik ve kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum açıkcası
amin inşallah canım çok sağolAllah yardimciniz olsun. Insallah bu sefer hersey gonlunuzce olur
inşallah benim de öyledir yaaBen değil ama yakın arkadaşım üstüne görme yaşadı adet gördü diğer ay görmeyince test yaptı değeri çok yüksek çıktı
Bebeği 10 haftalıkken öğrendi resmen
Normal adet görmüş 1 ay çünkü
Şuanda 21 haftalık hamile gayet sağlıklı
İnşaAllah canım benim içini ferah tutinşallah benim de öyledir yaa
yok hiç bir şey vermediİnşaAllah canım benim içini ferah tut
Doktor progestan hap verdimi?
inşallah öyledirTam bir mucize olmuş sizinki sağlıkla ilerlesin inşallah .Üstüne görme gibi görünüyor.
Yaaa vermesi lazımdı kanaman olduğu için o nasıl bi doktor!!! Bence hemen başka bi Dr a git progestan kullanmaya başla canımyok hiç bir şey vermedi
kanamam şuan yok adet oldum o da günüm de oldum normaladetti 4 gün sürdü bittiYaaa vermesi lazımdı kanaman olduğu için o nasıl bi doktor!!! Bence hemen başka bi Dr a git progestan kullanmaya başla canım
yeni bitti adet cumma günü temizlendim geçen ay aklımda kuurmuştum adet olursa doktora gidip kontrol ettirceğim diye bugün de gittim muane oldum kan verdim hepsi çarşamba çıkar dediler bende eve döndüm e nabızdan baktım sonuçlara beta hcg 71 şok oldum tekrar gittim hastaneye doktor pozitif dedi çarşamba tekrar kan ver dedi
Yok canm gebelikte olduGebelikte mi adet olmuşsunuz yani ? üstüne görme deniyor ? yada adet bitince hemen ilk ilişkidemi olmuş ?
Yok canm gebelikte oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?