- Konu Sahibi alternatftp
arkadaşlar benim ayaklarım hiç güzel değil.pedikür bile yaptıramıyorum bu yüzden o kadr vahim yani çok utanıyorm bana bi öneriniz var mı çok merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence sen yinede pediküre gitmeyi dene zamanla tırnaklarının şekli tamamen değişiyor, hem mankenlerin ayaklarına falan hiç bakmadın mı ne kadar kötü oluyor ama pedikür yaptırdıkları için bakımlı ve güzel gözüküyor.Benden yaşça büyük bir kuzenime ayakların ne kadar güzel ya falan demiştim yıllar önce görseydin böyle demezdin parmaklarım çarpık çurpuktu çorapsız gezmeye utanırdım düzenli pediküre giderek bu hale geldi demişti benden söylemesi.Utanmamalısın bence..lmaz:
Ayağının şeklinden ziyade tırnakların temiz ve bakımlı olması güzel gösterir. Bence pediküre gitmelisin. Hem tırnakların bakımlı olduğunda daha hoş gözükecektir ayakların. Mesela ben eskiden bale yapardım, 12 yıl filan yaptım yani bale, dolayısıyla pointlerden dolayı ayaklarım berbattı. Yani tırnaklarım filan biçimsizdi. Ama pediküre gittim ve çok hoşuma gitti bakımlı tırnaklar.
Bence sen de bir deneyerimseniben
canım ya oje sürdüğüm zaman güzel görünüyor sadece ama o zaman da abdest alınmıyor günde bikaç kere silip tekrar silmek... :/ ne yapcam ben
Oje sürmek yerine ayaklarına ojesiz pedikür yapabileceğin bakım ürünleri var eczanelerde var. Danışırsan bulabilirsin. Mesela ayak tırnaklarını daha canlı ve sağlıklı gösteren kremler var. Onlardan edinmeyi deneyebilirsin bence, hem abdest sorunun da kalmaz. Yani canım şekilden ziyade bakımlı ve temiz görünmeleri güzel yapıyor ayakları. Şekli istediği kadar güzel olsun ayağın, tırnaklar yamuk yumuksa, neye yaradı o güzel ayak şekli. Kimse de ay ayağının şekline bak hatunun ne güzel demiyor ki, aaa ne güzel bakımlı ayağı var diyor yerimseniben Ojesiz de bunu çözebilirsin canım dert etme, güzellik merkezlerine danışırsan onlar da sana ürün tavsiye edebilirler. Çok öptüm, o kadar da dert etme. olumunekankayizsmile
canım ilgilenip cevap yazdığın için çok teşekkür ederim..kuaföre pedikür yaptırmaya utanıyorum o yuzden dediğin çok iyi bi fikir ama dediğim gibi benim parmaklarımda yapışıklık var iki tanesinde.3 cmlik falan.ve çok kısa görünüyor.oje sürünce güzel görünüyor dememin sebebi de oje parmağı uzun gibi gösteriyor kırmızısı öyle yani.o yuzden de normal bi ayak gibi oluyo en azından ama bu durumda ne kadar pedikür yaparsam yapim o düzelmez ki.henüz kimseye göstermedim biri görüp de yorum yapacak diye aklım gidiyo senağlama
Rica ederim, canım ama bence bu kadar da fazla takma, artık neredeyse git psikolojik destek al diyecektim...Şaka şaka. Yani herkesin ayakları bir değil ama bence dediğim gibi şekilden ziyade temiz ve bakımlı olması önemli. Pedikür setleri var evde oje filan kullanmadan güzelce yapabilirsin. Hem pedikürle ayak tırnaklarındaki etler filan gittiği için tırnağın daha uzun, düzgün ve bakımlı görünür. Pediküre gitmeye utanmana gerek yok bence, hem pedikürcüler ne ayaklar görüyorlardır ki sorma. Senin anlattığın kadarıyla kötü birşey yok sadece sen şekline takmışsın. Bence ilk olarak gidip yaptırabilirsin, hem nasıl olduğunu görürsün. Sonra eğer beğenirsen kendin pedikür ve bakım seti alıp evde yaparsın. Bence git bi pediküre sonra nasıl hoşuna gidecek bak..yerimseniben Ayağın hakkında yorum yapanlara da siz işinize bakın, dersin olur biter. Pedikürcü de gelip aaa ayağınızın şekli ne ilginç filan demez sana. Onların işleri zaten ayakları daha hoş ve bakımlı göstermek.yerimseniben olumunekankayizsmile
Ayak güzelliğine inanırım..
Ben de denk geliyorum çevremde gerçekten bazı ayaklar çok şekilli çok güzel oluyor..
Hiç bir bakım yapmasan da kalıptan çıkmış gibi güzel oluyor..Hele ki o ayaklara pedikür vs uyguladığın zaman daha da güzelleşiyor..
Ama bazı ayaklar da gerçekten ayak işte:))) ne kadar da bakımlı yapmaya çalışsan şeklini şemalini değiştiremiyorsun..
Yalnız fazla kafa takılacak bir konu değil.
Konu sahibi arkadaşım: kafanızı başka yerlere yoğunlaştırın..Ayaklarınızı ne kadar çok düşünürseniz, ayaklarınıza kafayı ne kadar çok takarsanız bu konu sizi o kadar rahatsız eder, hatta psikolojinizi bile bozar.
Normal şartlarda ayak şeklinizi değiştiremeyeceğinize göre canınızı sıkmanızın anlamı yok.
----------------
Şükredin ki ayaklarınız var..
Biraz bakım, pedikür, oje vs ile olduğu kadar güzelleştirme yollarına gidin..
Yazları çok fazla açık ayakkabı tercih etmeyin..
Kendinizi bu şekilde kabul edin..
Unutmayın ki kimsenin vücudu 4*4 lük değil..
bende düşünmemeye takmamaya çalışıyorum başka şeylere yoğunlaşıyorum ama madem böyle bi site var ve kimsye anlatamadığım bi derdim var anlatim dedim.hepinize çok teşekkür ediyorum üşenmeden cevap yazdığınız için.benm gibi olan var mı bunu bilmek istedim bir de.evet kimse 4*4lük değil..