- 7 Eylül 2018
- 1.096
- 936
- 73
- 31
- Konu Sahibi duyguyigitemre
-
Tesekkur ederim cevabunız ıcın peki mantarın baska belirtileri var mı daha once hıc olmadımMantar olmuşsunuz tahminimce
Kaşıntı yanma bende ki ilk belirtileri süt kesiği gibi beyaz akıntı da oluyor ama ben doktor teşhisinden sonra fitilleri kullanmaya başlayınca bu akıntı dışarı çıkıyor ama kimisinde baştan beri olabiliyorTesekkur ederim cevabunız ıcın peki mantarın baska belirtileri var mı daha once hıc olmadım
Bende akıntı olmadı enfeksiyon olabilir mi acabaKaşıntı yanma bende ki ilk belirtileri süt kesiği gibi beyaz akıntı da oluyor ama ben doktor teşhisinden sonra fitilleri kullanmaya başlayınca bu akıntı dışarı çıkıyor ama kimisinde baştan beri olabiliyor
Dediğim gibi bende de akıntı olmuyor ama içerde mantarla karakterize akıntıyı doktor görüyor.Bende akıntı olmadı enfeksiyon olabilir mi acaba
Tesekkur ederim cevabunız ıcın :)Tatlim bende sürekli enfeksiyon oluyorum ama yanma disinda hicbiri olmuyo.ama seninkide enfeksiyon gibi görünüyo.bende vajinismusu yendikten hemen sonra olmustu.istersen bi doktora görün gec olmadan.bi fitil verir.cözümu basit yani korkma.
Tamam canım bir doktora görüneyim en iyisiDediğim gibi bende de akıntı olmuyor ama içerde mantarla karakterize akıntıyı doktor görüyor.
Rica ederim mantar yok derse kültür aldırın mutlaka kültürde mantar çıkmıyor bazen olsa da ama farklı bakteriler çıkabilir.Geçmis olsunTamam canım bir doktora görüneyim en iyisi
Tesekkur ederim ilk defa baısma boyle birsey geldi tedirgin oldum evlenmeden once hıc karsılasmadım kadın olmak zor ısmıs :)Rica ederim mantar yok derse kültür aldırın mutlaka kültürde mantar çıkmıyor bazen olsa da ama farklı bakteriler çıkabilir.Geçmis olsun
İlk defa oluyor bende riske atmak ıstemıyorm da jinekologa gidecem ınsallah sonucları da yazarım burayaBende aynı sorunu yaşadım mantarla uğrasıyorum 1.5 aydır mutlaka bi jinekologa görün kendin ilaç alıp karbonatla sirkeyle tedavi etmeye uğraşma daha cok yayılıyor. Denedim hepsini cünkü
Geçmiş olsun..vajinusmus hastalığını nasıl yendiniz bizimle paylaşmışsınız...Arkadaslar merhaba ben vajinusmus hastasıydım ve bir ay once bu sorunumu cok sukur yendim bir aydır normal cınsel ilişkı yasıyorum. Yalnız son ılıskım de acı cektm ve birazcık agrım oldu. Kasıklarımda igne batar gibi bir his oluştu birazcıkta yanma. Ilıskıye girmeden önce de hafif derecede kasıntım oldu sizce bu normal mi. Ayrıca Korunmuyoruz da bu etkiler mi? Sımdı en tesekkurler
Tabiki burdaki bir topik sayesinde yendim canim parmak egzersızı ve dilatör setiyle yendim cok sukur :)Geçmiş olsun..vajinusmus hastalığını nasıl yendiniz bizimle paylaşmışsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?