• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar beni bilgilendirinnn

Gamzeee__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2022
44
3
1
26
daha oncede ayni konuyu yazmistim ama hala adet gunum gelmedigi icin icim icimi yiyor. Kizlar ben korunmasiz bir iliskiye girdim nisanlimla ama hic bosalma vs olmadi sadece zevk suyu iste neyse.ben ella alip kullandim ama bir cahillik elladan sonra da iliskim oldu ama ondan sonra ilac falan almadim ella hapi progesteron yukluyormus sizce etkisi sonraki iliskide de devam eder mi? ve basindan boyle bi sey gecen varsa hamilelik riskim var mi ? korkuyorum acikcasi internette okuyorum iste hic bosalmadan hamile kalanlar vs olmus

daha oncede ayni konuyu yazmistim ama hala adet gunum gelmedigi icin icim icimi yiyor. Kizlar ben korunmasiz bir iliskiye girdim nisanlimla ama hic bosalma vs olmadi sadece zevk suyu iste neyse.ben ella alip kullandim ama bir cahillik elladan sonra da iliskim oldu ama ondan sonra ilac falan almadim ella hapi progesteron yukluyormus sizce etkisi sonraki iliskide de devam eder mi? ve basindan boyle bi sey gecen varsa hamilelik riskim var mi ? korkuyorum acikcasi internette okuyorum iste hic bosalmadan hamile kalanlar vs olmus
hayır, çook düşük bi ihtimal ama sanmıyorum,haptan kaç saat sonra oldu diğer ilişki?

bir de sorum su gebelik testini illa adetim geciktiğinde mi yapabilirim yoksa iliski uzerinden kac gun gectikten sonra yapabilirim

utanacak bi durum yok ki burda her şey konuşuluyor, rahat olun sizinle benzer şekilde ilişki yaşadığım oldu eşimle ve hiçbirinde gebelik oluşmadı, yine de tabi buna güvenerek korunmasız ilişki yaşamayın derim.
ya evet vir daha korunmasiz olmaz zaten ama internette okuduklarimda iste hamile kalanlar olmus ben biraz da hap kullandigim icin rahatim ama iste :(

ya evet vir daha korunmasiz olmaz zaten ama internette okuduklarimda iste hamile kalanlar olmus ben biraz da hap kullandigim icin rahatim ama iste :KK43:
hamile kalanlar olduğunu ben de okumuştum ama dediğim gibi çook düşük bi ihtimal ve hap almışsınız bence stres yapmayın🤦🏻‍♀️

adetime 5 gun kaldi akintim falan var bi de kasik agrim adet olcakmis gibi hissediyorum git test alip denedim tek cizgi

hamile kalmaktan bu kadar korkup korkup ne diye sürekli korunmasız ilişki yaşıyorsunuz? bekleyip göreceksiniz biz burdan olmaz deriz milyonda bir ihtimal olur. sonucunu kaldıramayacağınız şeyler yapmayın o zaman

Back