- 6 Eylül 2019
- 17
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi Aylaaaa0000
-
Meraba vajinismussNeyden kurtuldunuz? Asıl önemli olani yazmamişsıniz :)
VajinismusNeyden kurtuldunuz? Asıl önemli olani yazmamişsıniz :)
Herkeze merhaba bende 1 buçuk yıllık evliyim ve bu vajinismus beladan dün kurtuldum dr murat ulusoy sayesine kizlar 3 saate murat bey çözümledik cok zor durumdaydım herşeye alınır olmuştum ve ınt araştırırken murat beyi buldumm ve yine heyecandan ya olmasa diye kaygılarım vardım o gun geldi gittik kapıdan girer girmez rahatlama oldu ve kendisi işinde o kar iyi ki dinlememek mümkün değil ve verdigi odevleri tek tek yaptim hipnoz yontemiyle yapiyorr ve kurtuldukk 3 saate kizlarr vakit kaybetmeyin kus gibi oldum umarim biraz olsa yureklendirmisimdirr dr murat ulusoy yeri kusadasinda
Ne kadardır evlisiniz vajinusmus oldugunu nerden anladın ilk zaman yanma oluyor Bi kaç ayda düzelir onlar normal benimde zamanla düzeldi halada hafif yanmalar oluyorMerhaba arkadaşlar. 2 gün önce başardık. Birleşme oldu. Ben üstteyken oldu, sonra ben alta geçtim o şekilde de denedik, oldu. Ama hala girişte yanma ve acı oluyor ve eşim üstte gelip giderken de biraz acı oluyor.dayanilamayacak bir şey değil ama benim acı çektiğimi düşündüğü için eşim de yeterince sert kalamıyor sanırım. Her seferinde yarıda kesiyoruz sevişmeyi, moralimiz bozuk bırakıyoruz. Sizde de böyle problemler oldu mu? Bunları da atlatabilir miyiz acaba yoksa bağımsız bir sorun mu? Vajinismusu çözdük derken başka problemler çıktı, ikimiz de keyif almıyoruz. Bu şekilde sorun yaşayan var mı?
Ne kadardır evlisiniz vajinusmus oldugunu nerden anladın ilk zaman yanma oluyor Bi kaç ayda düzelir onlar normal benimde zamanla düzeldi halada hafif yanmalar oluyor
Normal bsy değil bence bu nasıl aşılır blmyrm ki Bi uzmana danışın yada farklı teknikler deneyin ortamı romantikleşyiren Bi film şarap VS rahatlatıcı seyler olsun ama hala tam Bi birleşme yok diyosun nasıl zevk alacaksınızki tam Bi birleşme olmadanDuvara çarpma hissi oluyordu denediğimizde. Çok canım yanıyordu. Doktora gittim kızlık zarımı aldılar. Ama ona rağmen yapamadık duvar varmış gibi kapalıydı sanki orası. Belirtiler uyuyordu tamamen. Sonra evde vajinismus egzersizlerin yaptım uzun bir süre. Sonra eşimle tekrar denemeye fırsat bulduğumuzda oldu. Benim problemim yanma veya acı olması değil. Benim eşim de keyif almıyor. Yani ikimiz için de bu keyifli zevkli bir şey değil. Tam bir birleşme olmuyor diyebilirim. İkimizin de dikkati dağılıyor bırakmak istiyoruz. Bu normal mi?
Yok onu demek istemedim. demek istediğim tam bir birleşme var. Hatta eşim boşalıyor. Ama öyle çok keyif aldığımız bir şey değil. Belki hala tedirgin olduğumuz için psikolojik bir şeydir. Bunu da yenersek yazarım buraya :) gittikçe daha rahat oluyoruz gibi sanki.Normal bsy değil bence bu nasıl aşılır blmyrm ki Bi uzmana danışın yada farklı teknikler deneyin ortamı romantikleşyiren Bi film şarap VS rahatlatıcı seyler olsun ama hala tam Bi birleşme yok diyosun nasıl zevk alacaksınızki tam Bi birleşme olmadan
Murat bey sayesinde yendik cnm zor günler sona erdi gercekten 3 saate bitti zaman değerli uzun seanslar yok ayni gun bitiyorSonrası hakkında da bilgi verir misin canım?
Öncelikle merhaba gerçekten dr bey bu işte uzman 3 saate kurtulduk hele uzak yerden geliyorsanız zamn degerli ama 6 bin tl ödedik iyikide ödemişiz hayatımız değiştik Bnde gitmek istemiyordum boşanmayı bile düşündüm cok korkuyorum ama boşaymış iyi ki tanımışım dr beyiHerkeze merhaba bende 1 buçuk yıllık evliyim ve bu beladan dün kurtuldum dr murat ulusoy sayesine kizlar 3 saate murat bey çözümledik cok zor durumdaydım herşeye alınır olmuştum ve ınt araştırırken murat beyi buldumm ve yine heyecandan ya olmasa diye kaygılarım vardım o gun geldi gittik kapıdan girer girmez rahatlama oldu ve kendisi işinde o kar iyi ki dinlememek mümkün değil ve verdigi odevleri tek tek yaptim hipnoz yontemiyle yapiyorr ve kurtuldukk 3 saate kizlarr vakit kaybetmeyin kus gibi oldum umarim biraz olsa yureklendirmisimdirr dr murat ulusoy yeri kusadasinda
Merhaba sizi tebrik ediyorum aynı dert bende de var 3 yıldır çekiyorum bu çileyi.. Murat beyin metini çok duydum araştırmadayım. Çokta pahalı olduğu söyleniyor siz kaç lira ödeme yaptınız..hem vaginusmusu yenme sureci hemde maddi boyutuyla ilgili bilgi verirmisiniz
Allahım beni de kurtar bu illetten lütfenn
Yani sonrasında acısız ve zevkli şekilde yapabildiniz mı hemen? Biz de yendik güya. Neredeyse 10-15 seferdir yapıyoruz ama hala canım yanıyor. Zevkle alakası yok. Sürekli tedirginlik halı oluyo acıdığı için. Eşim de benim zevk almadigimi bildiği için zevk alamıyor. Bunları nasıl astiniz? Yemin ederim ikimizin de canı istemiyor.10 gün yapmasak neden yapmıyoruz demeyiz. Yeni evliler için tuhaf değil mi?Murat bey sayesinde yendik cnm zor günler sona erdi gercekten 3 saate bitti zaman değerli uzun seanslar yok ayni gun bitiyor
Yok cnm bizdede aynı şey var acıyı zevk falan yok yapmasak aklıma bile gelmez siz hangi dr yendinizYani sonrasında acısız ve zevkli şekilde yapabildiniz mı hemen? Biz de yendik güya. Neredeyse 10-15 seferdir yapıyoruz ama hala canım yanıyor. Zevkle alakası yok. Sürekli tedirginlik halı oluyo acıdığı için. Eşim de benim zevk almadigimi bildiği için zevk alamıyor. Bunları nasıl astiniz? Yemin ederim ikimizin de canı istemiyor.10 gün yapmasak neden yapmıyoruz demeyiz. Yeni evliler için tuhaf değil mi?
Meraba gittiniz miHerkeze merhaba bende 1 buçuk yıllık evliyim ve bu beladan dün kurtuldum dr murat ulusoy sayesine kizlar 3 saate murat bey çözümledik cok zor durumdaydım herşeye alınır olmuştum ve ınt araştırırken murat beyi buldumm ve yine heyecandan ya olmasa diye kaygılarım vardım o gun geldi gittik kapıdan girer girmez rahatlama oldu ve kendisi işinde o kar iyi ki dinlememek mümkün değil ve verdigi odevleri tek tek yaptim hipnoz yontemiyle yapiyorr ve kurtuldukk 3 saate kizlarr vakit kaybetmeyin kus gibi oldum umarim biraz olsa yureklendirmisimdirr dr murat ulusoy yeri kusadasinda
Merhaba sizi tebrik ediyorum aynı dert bende de var 3 yıldır çekiyorum bu çileyi.. Murat beyin metini çok duydum araştırmadayım. Çokta pahalı olduğu söyleniyor siz kaç lira ödeme yaptınız..hem vaginusmusu yenme sureci hemde maddi boyutuyla ilgili bilgi verirmisiniz
Allahım beni de kurtar bu illetten lütfenn
Merhaba zamana bırakın bence.Birçok çift yıllar sonra tam anlamıyla zevk almaya başlıyor ilişkiden.Özellikle kadınlar.Bir de vücudunuz alıştıkça daha rahat olmaya başlar.Yok onu demek istemedim. demek istediğim tam bir birleşme var. Hatta eşim boşalıyor. Ama öyle çok keyif aldığımız bir şey değil. Belki hala tedirgin olduğumuz için psikolojik bir şeydir. Bunu da yenersek yazarım buraya :) gittikçe daha rahat oluyoruz gibi sanki.
Yok cnm bizdede aynı şey var acıyı zevk falan yok yapmasak aklıma bile gelmez siz hangi dr yendiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?