Kizlar Bende Hamileyim

emoxsx32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2007
209
0
ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR HAMİLEYİM.DÜN ÖĞRENDİM ÇOK MUTLUYUM ALLAHIM TÜM İSTEYENLERE VERSİN İNŞAALLAH..............:sm_cool:

tebrikler canım allah tamamına erdirsin sağlıklı bi hamilelik geçirirsin umarım :dance:

tebrikler sağlıkla gelsin bebişin inşallahhh
darısı bizlerin başına

Canım, Allah sağlıklı ve rahat hamilelikler ve hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah... Tebrikler, çok sevindim.

tebrikler canım..gözünaydın..darısı tüm isteyen ve bekleyen arkadaşlarımıza

elfidam çok sağol canım allahım tüm isteyen arkadaşımıza nasip etsin inşaallah....

ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR HAMİLEYİM.DÜN ÖĞRENDİM ÇOK MUTLUYUM ALLAHIM TÜM İSTEYENLERE VERSİN İNŞAALLAH..............:sm_cool:

emoscum gözünaydinnnnnnnnnn cok sevindim allah sag salim kucagina almayi nasip etsin IYSALLAHHHHHHHH

CANIM TEŞEKKÜR EDERİM HALA İNANAMIYORUM MUCİZE RESMEN ALLAHIM BÜTÜN İSTEYENLERE VERSİN İNŞAALLAH......:1hug:

CANIM TEŞEKKÜR EDERİM HALA İNANAMIYORUM MUCİZE RESMEN ALLAHIM BÜTÜN İSTEYENLERE VERSİN İNŞAALLAH......:1hug:

aman canim cok dikkat ilk 3 ay cok önemli unutma bide sana abla tavsiyem FOLIK ASITE hemen basla bitanem cok ama cok yararini görceksin her türlü tehlikelerden koruyo bebisi

canım hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün inşallahhh.

EŞİNİ ve SENİ TEBRİK EDERİM.
BU SERÜVENİ SORUNSUZ TAMAMLAMAN ve BEBEĞİNİ
SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAN DİLEĞİYLE.

SEVGİYLE KAL, HOŞÇAKAL...

aman canim cok dikkat ilk 3 ay cok önemli unutma bide sana abla tavsiyem FOLIK ASITE hemen basla bitanem cok ama cok yararini görceksin her türlü tehlikelerden koruyo bebisi

CANIM DÜN GİTTİM DOKTORA FOLİK ASİTE BAŞLADIM HEMEN DİKKAT EDİYORUM ALLAHIM İNŞAALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDER DİLOŞ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM................:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…