Kızlar,
Ben ekimde 3 gün geç adet oldum, hatta baya heveslendim
Geçen ay da 3 gün erken 14 kasım gibi falan...
Bu ay kaçında olcam biyorum, sizin düzensizlik dediğiniz böyle birşey mi?
normalde hiç bööle olmazdı...
Bir de yumurtalıklarımda yani okasıölgemde iğnelenme tarzında ağrılar var belirti olabilir mi?
evet canım seninde adet düzenin bozulmus insallah baska nedenlerden dolayı degildir evet kasık agrıları felan belirti olabilir canım ama belirtileri fazla önemseme bazen psikolojikte olabiliyo ve boşa umutlanıyoruz o yuzden bırak adet günün gelsin gecikirse test yaparsın yoksa cok strese girersin canım
arkadaşlar yazdığım uzun metni okuyunuz lütfen cevaplarınızı bekliyorum
Merhaba arkadaşlar bugün 8.gün hala adet olmadım ve hala idrar testi negatif diyo..
baska bi nedenden gecikmiş olabilir canım antibiyotik yada baska bi ilaç kullandıysan olabilir
bu arada hemşeriymişiz insallah allah gönlüne göre verir canım
bu arada hemşeriymişiz insallah allah gönlüne göre verir canım
canım insallah bebişine kavuşursun adetin zamanla düzelecektir aslında ilaçlar daha fazla etkiliyo bi süre ilacı bırak istersen bendede aynısı olmustu ben bir bucuk yıl adet görmedim ama sonra kendiliginden düzeldi ilaçları bıraktıktan bir kaç ay sonra bazı ilaçlar korunma ilaçları yumurtalıgı tembelleştiriyo ama zamanla düzeliyo ben eger adet döneminde sancın ve diger adet belirtilerin oluyosa yumurtlaman oluyodur cunku ben yumurtlamıyodum ve adet sancısı ve belirtisi hiç yasamadım sadece hamilelilkten bir ay once adet sancısı cektim ve belirtilerim oldu
kızlar benim hikayemi anlatayım size belki basınıza gelmiştir ben bundan 5 yıl once kurtaj olmustum ve kurtajdan sonra 3 aylık ignelerden kullandım allah kahretsin beni zaten beni yakan o oldu o igneden sonra tam bir bucuk yıl adet görmedim sonra adetim basladı ama tam iki senedir korunmuyodum ama olmuyodu ve hiç adet sancısı cekmiyodum hiç adet oldumun farkına varmıyodum ama bu ay cok şiddetli adet sancısı cektim ve hamile kaldım ve hamilelikten once bir kaç ay adet düzenim bozulmustu hamilelikten birkaç ay once adet düzeni bozulabiliyomus yani buda bi nevi erken belirtiymiş
canım insallah bebişine kavuşursun adetin zamanla düzelecektir aslında ilaçlar daha fazla etkiliyo bi süre ilacı bırak istersen bendede aynısı olmustu ben bir bucuk yıl adet görmedim ama sonra kendiliginden düzeldi ilaçları bıraktıktan bir kaç ay sonra bazı ilaçlar korunma ilaçları yumurtalıgı tembelleştiriyo ama zamanla düzeliyo ben eger adet döneminde sancın ve diger adet belirtilerin oluyosa yumurtlaman oluyodur cunku ben yumurtlamıyodum ve adet sancısı ve belirtisi hiç yasamadım sadece hamilelilkten bir ay once adet sancısı cektim ve belirtilerim oldu
slm canım evet hemşeri sayılırız ben kiliste oturuyorum dünden beli açayıp uykummm var nerdeyse gözümü açamıyorum habire yatasım geliyor bide bel ağrım var dünden beri heveslenmek istemiyorum inşallahhhhhhh:CüvCüv:
nazancım birbuçuk yıl nasıl dayandın doktora gitmedin mi hiç.gelmedği zamanlarda göğüslerinde ağrı olmuyor muydu.ben korunma hapı kullanmıyorum artık.bir de şööle bişey duymuştum ben.eğer adet zamanın çok gecikiyosa doktora gitmeliyiz yoksa kist oluşumu başlar diye ne kadar doğru bilmiyorum ama okumuştum bi yerde.ben o yüzden korkuyorum doktora gidip söktürücü versin de gelsin adetim ben de ona göre rahatlıyayım ki adetimin 15.günü başlayalım çalışmalara da çabuk olsun bebişimiz.yoksa gelmediği sürece ilşkiye de giremiyorum rahatlıkla.daha doğrusu gelmezse adetim hangi dönemde daha sık ilşikiye girebileceğimizi bilmiyorum.en azından belli olsun da içim rahatlasın. bakalım doktor ne diycek yarın.kesin hamiş değilim busabah yaptım test tek çizgi açık ve net.
acaba yarın doktor benim yaptığım teste güvenip kan testi falan yapmazsa ultrosonla bakmazsa ,alttan bakıp ya bebeğim varsa düşerse ya da hamileysem verdiği ilaçlar bebişimi düşürürse.benneyaptımki
nazancım sen 3 aylık iğnelri ne amaçla kullnamıştın korunmak için mi yoksa adetin düzene girsin diye mi.adetinin gelmediği birbuçuk yıl korunuyormuydun yoksa korunmadığın halde mi hamile kalamiyordun.gerçi adet kanaması gelmezse hamile kalınazmaz sanıyorum.
korunma amaçlı kullanmıştım canım yan etkilerini bilmiyodum korunmadıgım halde hamile kalamıyodum adetim basladı sonra ama tekrar bi sene daha hamile kalamadım yumurtlaıklarım yavaş yavaş düzeliyodu ama sende bu sorunun oldugunu sanmıyorum cunku bende ilaçtan dolayı olmustu
korunma amaçlı kullanmıştım canım yan etkilerini bilmiyodum korunmadıgım halde hamile kalamıyodum adetim basladı sonra ama tekrar bi sene daha hamile kalamadım yumurtlaıklarım yavaş yavaş düzeliyodu ama sende bu sorunun oldugunu sanmıyorum cunku bende ilaçtan dolayı olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?