Gelinlik Modelleri kızlar bende aldım gelinligimi

gerçekten çok kötü bir gelinlik....böylesi özel birgüne özenilmesi lazım diye düşünüyorum..ayrıca gelinlikte 2. el havası var... hiç ama hiç beqenmedim

sız mı gırceksınız allah allah benım gorusum ben begendım aldım ozendım ıstedıgım gelınlık gelınlık hazır hıc kımse gıymemıs gelınlık krem rengı begenmedıysen yorum yapmayın benım ıcıme sinmis aldım akrabalarım begendı bunu sec dedıler bende sectım tamammı

sagol begenmedıysenız YORUM YAZMAYIN BEGENENLER BEGENMIS

ilk bakışta gelinlik askılıymış gibi duruyo ama dikkatli bakınca straplezmiş bence böle kalmalı askı olunca hoş olmuyobende kullandım straplez ve eminim benim gibi kuduran gelin çok azdır düşme yada çekiştirme olmuyo zaten eğer arkası ipliyle bedeninize tam oturturlar

Fotografını buraya koyduysan herkes fikrini yazmakta özgür. Begenmeyenler de kibarca fikrini dile getiriyor. Merak ettim kaç yaşındasın? Tam bir ergen gibi davranıyorsun. Hayatında her zaman seni pohpohlayanlar olmaz. Kendine buna göre çekidüzen ver de, her reddedildiğinde böyle mızmızlanıp, hırçınlaşıp ağlama.

tabi herkesin zevki bu da senin zevkin
ama çoğunluk bişey söylüyorsa vardır bir nedeni

burada bir kızın konusunu hatırladım
ona da senin kine benzer yorumlar glemişti
basit kalmış şurası karmaşık vs...
kız senin gibi yapmak yerine öyle mi acaba napsam dedi
fikir aldı
gitti oralarını diğiştirtti.
en son şu şekilde düzelttireceğim dediği gelinlik çok da iyi olmuştu.
sen de egomu tatmin edin diyeceğine bence b,raz fikirlerden bişeyler çıkar
burada kimse saan düşmen olamaz ya da kötülüğünü düşünmez ZİRA kimse birbirini okadar tanımıyor
akrabalarının düşünce tarzını bilmeme ama erkek tarafıysa ucuza mal olsun
kız tarafkından çekemeyen biri ise çirkin olsun demiş olabilir
ama burada bu olmaz emin ol!

gelinliğe gelirsek o asklılıyı çıkarıp daha özenli bir foto çekilseydiniz daha olumlu yorum alabilirdiniz belki.
siz beğenmişsiniz Allah mesut etsin
gelinlik bir günlük giysi siz ömür boyu mutlu olunç

Valla bende hiç beğenmemiştim ama yazıp yazmama konusunda tereddütteydim. Yorumlarınızı okuyunca gerçekten beğenmediğimi dile getirmek istedim. Yorum yazmayın demişsin. Bak engelleyemiyorsun yazmamızı. Beğenmedim. Bakın yazıyorum.. Demek ki neymiş buraya birşey koyup şu yazsın bu yazmasın demek olmuyormuş çünkü bu size sorulmuyor.

Üstelik çok önemli bir günün kıyafetini siz içinizdeki atleti bile çıkarıp denemiyorsanız özensiz davranıyorsanız bu yorumları duyarsınız. Ben gelinlik denerken her seferinde büstiyer giymiştim.

ewet arkası ıplı sısmanlasam bıle rahat gıyermısım ama nısanlım kılo almamı ıstıyor bende almak ıstemıorum aksıne zayıflıyorum ıcınde askılı tısort vardı

yarın alıcam ewe gelınce cekıncem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…