- Konu Sahibi zeynep_ist21
ben beğenmedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben beğenmedim.
çok güzel güle güle gıy :)) ama askı olmasa daha hos sankı düşmez meraketme hatta benımkının içinde camasır vardı kenarları sılıkondu pıt dıye oturmustu vucuduma..arkaası nasıl bılmıyorum ama bagcıklı ıse düşecegınden korktugunda bı kenarda sıktırabılırsın bıraz..
öncelikle güle güle mutlulukla giyin inşallah acaba üst kısmındaki işlemeler biraz daha sadeleştirilebilir miydi diye düşünüyorum sadece.. onun dışında vücudunuza oturmuş ve yakışmış da güle güle giyin
sen mi gıyceksın gelınlıgı acaba neyısını begenmedın mehruban
Eteği zaten güzel ve gözü doyuruyor, üstteki işlemeler fazla olmuş. Hem altta hem üstte abartı olursa birbirini söndürür. Bence üstü daha sade olsa sizi daha da güzel ortaya çıkarır.
Mutluluklar dilerim şimdiden :))
.
bende beğenmedim açıkçası keşke biraz daha bakınsaydınız bissürü model varken bu modeli seçmeniz yanlış olmuş bence..
Ben de begenmedim malesef Bir arkadaşın dediği gibi.. Karmakarışık.. Üst ayrı telden çalıyor, alt ayrı telden.. Yine de hayırlı olsun..
Canım Sen beğendiysen ve içine sindiyse gerisi hiiiiiç önemli değil sakın kafana takma, o özel günde mutlu olman ve içinde kendini rahat hissetmen önemli başka bişey önemli değil, İçindeki önemli olan gelinlik vs bunlar teferruat...Ben gelinliğin altını beğendim üstü bol gibi duruyor ama içine zaten destek çamaşırı giyersin o kaldırır göğüslerini doldurur yani, o destekli çamaşırlar çok güzel biraz rahatsız ama gelinliği tam kaldırıyo vücuda oturmasını sağlıyo.
ben begendım neresı guzel degıl acaba anlamıs degılım benım ıcıme sınmıs olabılır ustumede guzel oldu herkes begendı ıla ben begenmedım dıyemezsın ben begendim aldim