• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar bende aldım gelinligimi

çok güzel güle güle gıy :)) ama askı olmasa daha hos sankı düşmez meraketme hatta benımkının içinde camasır vardı kenarları sılıkondu pıt dıye oturmustu vucuduma..arkaası nasıl bılmıyorum ama bagcıklı ıse düşecegınden korktugunda bı kenarda sıktırabılırsın bıraz..

öncelikle güle güle mutlulukla giyin inşallah :1: acaba üst kısmındaki işlemeler biraz daha sadeleştirilebilir miydi diye düşünüyorum sadece.. onun dışında vücudunuza oturmuş ve yakışmış da güle güle giyin :1:

çok güzel güle güle gıy :)) ama askı olmasa daha hos sankı düşmez meraketme hatta benımkının içinde camasır vardı kenarları sılıkondu pıt dıye oturmustu vucuduma..arkaası nasıl bılmıyorum ama bagcıklı ıse düşecegınden korktugunda bı kenarda sıktırabılırsın bıraz..

askısı yok o beyaz olan tısortum sonra cıkarttım onu carsamba gunu teslım alcam evdede dener gıyerım fotograf ceker koyrım askısı olcak mı bılmıorum oçtuler cunku

öncelikle güle güle mutlulukla giyin inşallah :1: acaba üst kısmındaki işlemeler biraz daha sadeleştirilebilir miydi diye düşünüyorum sadece.. onun dışında vücudunuza oturmuş ve yakışmış da güle güle giyin :1:

tsk ederım sagol hazır cunku bısey yapamazdım dıkme zamanım olsaydı dıktırırdım ama malsef

gelinlik arkası su dalgası kuyruna kadar ılerlıyo rengıde kremrengı beyaz degıl beyaz gelınlıkde denedım bol geldı onlar 3 beyaz denedım bıtanesı belden asagısıydı oburkulerde bol geldı 2 tane de krem rengındendı bırıncı bu gelınlık 2 sı de belden azcık asaggısındandı bende bazen olunca olmadı guzel durmadı orda ustu guzeldı ama napalım kısmet

sen mi gıyceksın gelınlıgı acaba neyısını begenmedın mehruban

ben de beğenmedim açıkçası kalabalık geldi ama sen beğenmişsin Allah mesut etsin.. buraya iltifat duymak için mi koydunuz anlamadım... tarzı değildir... koymuşsunuz arkadaşlar güzel derken neden sen mi giyeceksin! demiyorsun... yanlış bir yaklaşım bence beğenilmemiş olabilir. Bir şeyi herkesin beğenmesi neredeyse imkansız zaten... biraz daha ılımlı yaklaşmanızı öneriyorum.

bende beğenmedim açıkçası:50: keşke biraz daha bakınsaydınız bissürü model varken bu modeli seçmeniz yanlış olmuş bence.. :19:

Eteği zaten güzel ve gözü doyuruyor, üstteki işlemeler fazla olmuş. Hem altta hem üstte abartı olursa birbirini söndürür. Bence üstü daha sade olsa sizi daha da güzel ortaya çıkarır.
Mutluluklar dilerim şimdiden :))

.

ben begendım neresı guzel degıl acaba anlamıs degılım benım ıcıme sınmıs olabılır ustumede guzel oldu herkes begendı ıla ben begenmedım dıyemezsın ben begendim aldim

Eteği zaten güzel ve gözü doyuruyor, üstteki işlemeler fazla olmuş. Hem altta hem üstte abartı olursa birbirini söndürür. Bence üstü daha sade olsa sizi daha da güzel ortaya çıkarır.
Mutluluklar dilerim şimdiden :))

.

dikim olsa daha guzel yaptırırdım ama hazır ne yapım sagol tsk ederim

Canım Sen beğendiysen ve içine sindiyse gerisi hiiiiiç önemli değil sakın kafana takma, o özel günde mutlu olman ve içinde kendini rahat hissetmen önemli başka bişey önemli değil, İçindeki önemli olan gelinlik vs bunlar teferruat...Ben gelinliğin altını beğendim üstü bol gibi duruyor ama içine zaten destek çamaşırı giyersin o kaldırır göğüslerini doldurur yani, o destekli çamaşırlar çok güzel biraz rahatsız ama gelinliği tam kaldırıyo vücuda oturmasını sağlıyo.

Canım Sen beğendiysen ve içine sindiyse gerisi hiiiiiç önemli değil sakın kafana takma, o özel günde mutlu olman ve içinde kendini rahat hissetmen önemli başka bişey önemli değil, İçindeki önemli olan gelinlik vs bunlar teferruat...Ben gelinliğin altını beğendim üstü bol gibi duruyor ama içine zaten destek çamaşırı giyersin o kaldırır göğüslerini doldurur yani, o destekli çamaşırlar çok güzel biraz rahatsız ama gelinliği tam kaldırıyo vücuda oturmasını sağlıyo.

ewet benım goguslerım kucuk oldugu ıcın desteklı sutyen verdıler yok denılecek kadar degıl yanı

ben begendım neresı guzel degıl acaba anlamıs degılım benım ıcıme sınmıs olabılır ustumede guzel oldu herkes begendı ıla ben begenmedım dıyemezsın ben begendim aldim

yahu bu yorumlarının üzerine beğenmedim!! iğrenççç!!! ıyk!!! bu ne yaaaa!!! diye yazasım geldi inan ki... ne ego varmış arkadaş.... ya beğenceksin ya yorum yapmayacaksın...sadece biraz daha ılımlı olun demiştim ama megaloman olduğunuzu anlamam fazla sürmedi. neyse size mutluluklar daha da bir şey yazmayacağım.

gerçekten çok kötü bir gelinlik....böylesi özel birgüne özenilmesi lazım diye düşünüyorum..ayrıca gelinlikte 2. el havası var... hiç ama hiç beqenmedim :19:

Back