Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesikızlar ben kafayı yemek üzereyim...lütfen yardım edin....
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar artık dayanamıyorum...çok şükür bebeğiim sağlıklı..nankörlük yapmak istemem ama dayanamıyorum artk bu tempoya...oğlum 6. ayı geçti ama hala bir düzeni yok...gece saatte bir uyanır oldu..kaç hafftadır uykum yok doğru düzgün...e ek gıda olayı var..gece yatarken mama vermek istiyorum ama çoğu zaman yemiyor...nolur herşey düzene girsin artık....bir alışverişe gidemiyorum..e gittiğimide de zaten yapamıyorum...
çok şükür..ama bazen tükendiğimi hissediyorum...ben psikolojik sorunları olan bir insanım..daha önce tedavi de ollmuştum..bebeğime hamile olunca ilaçları bıraktım...sanki gene başa dönecez...
çok şükür..ama bazen tükendiğimi hissediyorum...ben psikolojik sorunları olan bir insanım..daha önce tedavi de ollmuştum..bebeğime hamile olunca ilaçları bıraktım...sanki gene başa dönecez...
Tekrar destek almalısınız,bebek büyütmek meşakkatli bir işdir,sinirler yıpranır,uykusuzluk,yorgunluk...psikolojik sorunlarınız varsa lütfen doktorunuzla hemen görüşün,hem bebeğinize hem kendinize istenmeyen durumlar yaratabilirsiniz.
canım geceleri sık uyanmasının sebebi açlık olabilir.eğer tam doyup gazını da çıkarırsa umarım rahat uyuyacakdır.gerçekten zor uykusuzluk.oğlum bebekken derdimki hep.Allahım deliksiz uyuduğum geceler olucak mı.ama oluyo zaman geçtikçe herşey düzene giriyo.biraz sabır.kolay gelsin
canım geceleri sık uyanmasının sebebi açlık olabilir.eğer tam doyup gazını da çıkarırsa umarım rahat uyuyacakdır.gerçekten zor uykusuzluk.oğlum bebekken derdimki hep.Allahım deliksiz uyuduğum geceler olucak mı.ama oluyo zaman geçtikçe herşey düzene giriyo.biraz sabır.kolay gelsin
Benim kızımında uyku sorunu vardı.Hatta doğduğu gece başladı daha hastanede hiç uyumadı.Gecede defalarca uyanırdı emmek için.Moralini bozmak istemem ama şu an 2 yaşını geçti anca düzene girmeye başladı yani ben 2 seneyi uykusuz geçirdim.Alışveriş dersen rastgele çıktığımda denk gelen bir şey varsa onu aldım.Şimdide tuvalet alışkanlığı için uğraşıyorum ama onda da inatlaşıyor.Yani kısacası ÇOCUK BÜYÜTMEK ÇOK ZORRRRR.Ama Allah onlara sağlık sıhhat versin tırnağına bile zarar gelse içimiz eriyor,geçecek bu günlerde.
Benim kızımında uyku sorunu vardı.Hatta doğduğu gece başladı daha hastanede hiç uyumadı.Gecede defalarca uyanırdı emmek için.Moralini bozmak istemem ama şu an 2 yaşını geçti anca düzene girmeye başladı yani ben 2 seneyi uykusuz geçirdim.Alışveriş dersen rastgele çıktığımda denk gelen bir şey varsa onu aldım.Şimdide tuvalet alışkanlığı için uğraşıyorum ama onda da inatlaşıyor.Yani kısacası ÇOCUK BÜYÜTMEK ÇOK ZORRRRR.Ama Allah onlara sağlık sıhhat versin tırnağına bile zarar gelse içimiz eriyor,geçecek bu günlerde.
haklisin, cocuk buyutmek COOK zormus. benim kizim 13 aylik, ne dogru durust yemek yiyiyor, ne gece deliksiz uyuyabiliyor...memeden kes hepsi duzelir dedi herkes, hicbir sey duzelmedi, hatta simdi cok huzursuz, huysuz bir bebek oldu cikti..zamanla bir seyler duzelecegine, sorunlar artiyor...
cocuk sahibi olmak bu kadar zor ve stresli olmamaliydi...bebegi yiyen, uyuyan ve saglikli olan anne babalara ne mutlu...sukretsinler, herkes onlar gibi sansli olmuyor...
insanin psikolojisi de bozuluyor, yorgunluktan fiziksel olarak da zayif dusuyor, esiyle de tartismalar basliyor, is yerinde de sorunlar yasaniyor...
boyle boyle buyuyecekler, bizim de gencligimiz tukenecek...
Bebek emiyorsa sizin en ufak bir üzüntünüz bile ona çok acı veriyor.Nedeni bu olabilir. Ben yeni çocuğum dahil hiç böyle sorunum olmadı ama bende iştahsızlık konusunda çok çektim.Herkesin bir sınavı var.Büyüklerden öğrenin genelde çocukların düzeni anne babanın bebeklikteki geçmişiyle aynı oluyormuş.
Allah hepimize sabır versin, çünkü bebek büyütmek gerçekten sabır işi.. senin yaşadıklarını çoğu anne yaşıyor..kendimi hep bu günlerde geçecek diye teselli ediyorum ben.. ama içimizdeki nasıl bir sevgiyse artık, deli de olmuyoruz, kafayı da yemiyoruz,uykusuz geçen bi geceden sonra, sürekli ağlayıp, zaman zaman sinirlerimizin boşalmasından sonra bile, bi kere güldüğü zaman, otomatikman bizim de yüzümüz gülüyo işte... bol bol sabır biriktiriyoruz içimizde..sabrettikce büyüyoruz sanki... annelik böyle bişey.. önceden psikolojik sorunlarınız olduysa bir doktora gitmenizde yarar var diye düşünüyorum..en azından içiniz rahatlar
canım bende 1,5 sene her gece en az 5-6 kere kalktımboshayallersmileboshayallersmile... hoş bizimkinin sonucu geniz eti çıktı yani nefesi tıkandığı zaman bağırıp kalkıyormuş ama bebek yaştayken malesef zorluk oluyor.. ilk 5 ay hiç uyumamıştım günlük sadece 2 saat uykuyla bakıyordum.sabah 5 e kadar eşim uyuyodu. 5ten sonra kalkıyordu 7ye kadar o bakıyor ben uyuyordum sonra akşama kadar yine aynı devam ediyordum... annelik bu yüzden kutsal işte. ve şimdi kızım 3 yaşını 4 ay geçti herşeyini kendi yapıyor. sabredip büyüteceksin başka çaresi yok... birde senin huzursuzluğunda çocuğu etkiler ve sen stresliysen oda çok stresli olurmuş... Allah yardımcın olsun daha çok küçük zamanla göreceksin çok nazik bir beyefendi olacak miniş :)
kızlar dün psikoloğa gittim....ilaçsız halletmeye çalışacağım ama hala olmazsa ilaç da kullanacağım..napıyım..oğlum ben huzursuzken çok huzursuz.....dua edin...
kızlar artık dayanamıyorum...çok şükür bebeğiim sağlıklı..nankörlük yapmak istemem ama dayanamıyorum artk bu tempoya...oğlum 6. ayı geçti ama hala bir düzeni yok...gece saatte bir uyanır oldu..kaç hafftadır uykum yok doğru düzgün...e ek gıda olayı var..gece yatarken mama vermek istiyorum ama çoğu zaman yemiyor...nolur herşey düzene girsin artık....bir alışverişe gidemiyorum..e gittiğimide de zaten yapamıyorum...
tabiki zor bir durum. benim oğlum da 8 aylık . uyku düzeni olmasına rağmen bazen uyumadığı zamanlar çok oluyor. geçen iki hafta neredeyse hiç uyumadı saat başı uyandı falan. en zoru sabah 7 de kalkıp işe gitmek. İnanırmısın akşam olmuyordu sanki. çok şükür şimdi iyi yine. sanırım sıcaklar çok etkiledi onu. yalnız yatmadan önce yani keyfi yerindeyken mutlaka muhallebi tarzı bişeyler yemesini sağlayın. sizden bişey rica edicem. çocuğunuz sabah saat kaçta uyanıyor, gün içerisinde saat kaçta uyuyup uyanıyor. bunları bana yazabilirseniz sevinirim. belki size yardımcı olabilirim. kolay gelsin sağlıkla kalın...
arkadaşım moralini bozma..çoğu anne bu yolardan geçiyor...tracy hogg, bebek bakım sorunlarına mucize çözümler..bu kitabı al...adını yanlış yazmadım umarım..ben okudum şahsen ve harika bilgiler var...ben çok yararını gördüüm ve hala da görüyorum...o kadar çok şeyi yanlış yapıyormuşuz ki aslında farkında olmadan..kitabı al oku ve moralini de bozma bence..bebeğin daha küçük..düzeleceğine eminim..
bebeğiniz geceyle gündüzü karıştırıyor olabilir. Gündüz 4 saatlik rutinlerle besleyip yarım saat bir saat oyuna ayırın. Enerjik olan bebeğinizin uyumak için yorumaya ihtiyacı olabilir.Gündüz mümkün olduğunca az uyutun.Böylece gece uykusundan çalmayacaktır.Tracy Hogg un kitabını da tavsiye ederim.
canım zaten diğer arkadaşlar da yazmışlar her anne yaşıyor bunu hele birde çalışıyorsan hayat çekilmez olabiliyor doğum sonrası sendrom bundan olsa gerek eyvahedigeldismile bende 2 sene çok çektim sabaha kadar 4/5 hatta 8 defa uyandığını biliyorum bir de ben uyanınca 1 saati bulur tekrar uyumam düün artık uykusuz geçirdiğim günleri sabret canım biliyorum çook zor ama mecbur -tatlicadiarzu-
kızlar dün psikoloğa gittim....ilaçsız halletmeye çalışacağım ama hala olmazsa ilaç da kullanacağım..napıyım..oğlum ben huzursuzken çok huzursuz.....dua edin...
Çok iyi yapmışsınız;anne adaylarının %95 i hamilelik ve sonrasında depresyona giriyorlar.Bu konuda yalnız değilsiniz.Ama çaresiz hiç değilsiniz yardım almanız kadar doğal bişey olamaz.En kısa zamanda rahatlamanız dileğiyle.Geçmiş olsun.a.s
Buarada bebeğinize akşam banyo aldırsanız ve rahatlatıcı bitki çayı içirseniz nasıl olur acaba?