• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ben garip miyim..

edibe85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
1.035
7
0
İzmir
ya bana bi haller oluyo...
bebegim daha 50 günlük..
gerek gazsancısı gerek herhangi baska bi neden gerek kimi zaman bebek oldugundan..bebeğim agladıgında dayanamıyorum ya.
saka gibi ama bende aglıyorum..babası yoksa yanımda hiçkıra hıçkıra aglıyorum..babası evdeyse hemen ona verip sesi duymayacagım sekilde baska yere kacıyorum.
ya aglamasına içim parcalanıyo..ben bu durumla nasıl basedicem..o ağlıyo ben ağlıyorum..sonra birden şebek gibi suratıma bakıp susuyo ben kalakalıyorum..
galiba deliriyorum..niye dayanamıyorum ve o aglarken stresten kitleniyorum acaba..

alışmak biraz zaman alıyo işte,insanın içi gidiyo bilirim bende öyleydim 40 gün annem vardı yanımda sonra yalnız kaldım tabii ama baktım ki olmucak yavaş yavaş topladım kendimi...ama hala ara ara bendede oluyo...ama şu varki daha güçlü durmalısın allah korusun çocuk katılıp kalır sen kendini toplamaktan çocuğa bakamazsın seni anlıyorum fakat daha güçlü durmalısın zamanla aşarsın eminim sağlıkla büyüt bebeğini....

alışmak biraz zaman alıyo işte,insanın içi gidiyo bilirim bende öyleydim 40 gün annem vardı yanımda sonra yalnız kaldım tabii ama baktım ki olmucak yavaş yavaş topladım kendimi...ama hala ara ara bendede oluyo...ama şu varki daha güçlü durmalısın allah korusun çocuk katılıp kalır sen kendini toplamaktan çocuğa bakamazsın seni anlıyorum fakat daha güçlü durmalısın zamanla aşarsın eminim sağlıkla büyüt bebeğini....[/QUOTE
diğer bebekler nasıl hiç bilmediğim için acaba diyorum sadece benim bebeğimmi böyle işkence yapılıoymus gibi ağlıyo diyorum..dudaklarını bi büzüyo kendimi cezalandırasım geliyo..kendimi suclu hissediyorum.acaba her bebek ya da var mıdır ki uyumadıgı tüm vakitler benimki gibi aglayan bi bebek

diğer bebekler nasıl hiç bilmediğim için acaba diyorum sadece benim bebeğimmi böyle işkence yapılıoymus gibi ağlıyo diyorum..dudaklarını bi büzüyo kendimi cezalandırasım geliyo..kendimi suclu hissediyorum.acaba her bebek ya da var mıdır ki uyumadıgı tüm vakitler benimki gibi aglayan bi bebek

ay canım benimki nasıl ağlardı o dönemde bilsen. ben de onunla bir ağlardım. sonra alıştım. insan herşeye alışıyo. şimdi ağladığı zaman öyle suratına bakıyorum. geçiyo merak etme.

ne kadar zamanda bu ağlamalara alışıyosunuz.
yani mesela dısarı cıktıgımızda ağlıyo ya ben fenalaşıyorum.kendimden gecıyorum.cok ama cok telas yapıyorum.. bu bebektir aglar moduna ne zaman alısıyo insan yani annesi..
bana bebegim cok ağlıyo gibi geliyo..sanki benim bebegım diğer bebeklerden daha cok aglıyo gibi geliyo..hemm üzülüyorum hemde telaş yapıyorum cok fazla

benım oglanında 4 ay gaz sancısı oldu mahfettı bızı ama bebegın sucu yokkı oda kıımbılır ne agrılar cekıyokı aglıyor sana sabırlı olur bebegı sallamak dusuyor sallanınca gaz parcalanırmıs derler sabır sabır sabır hepsı gececek bıkac ay sonra cok tatlı olucak ve kucaandan ındırmek ıstemıceksın
ben suan yapısıyorum ogluma sureklı opuoyrum

zamanla alışırsın
konuşarak derdini anlatamyı öğrenene kadar o kadar çok ağlayacak ki artık sende alışacaksın
şimdiki ağlaman hormonlardan lohusalıktan olabilir
onun herşeyden çok sana ihtiyacı var şu anda

bence bu duygulara sahip olman çok normal. hormanların değişmesi senin duygusallığını etkiliyo. bende senin gibiydim ama yavaş yavaş büyüdükçe biraz daha değişiyolar. ben her ağladığında ayağıma alıp sallardım ancak öyle susuyodu. gerçi şimdi azaldı ama altı temiz karnı toksa ve ağlıyosa gene sallıyorum. biraz sabırlı ol geçecektir..

bence bu duygulara sahip olman çok normal. hormanların değişmesi senin duygusallığını etkiliyo. bende senin gibiydim ama yavaş yavaş büyüdükçe biraz daha değişiyolar. ben her ağladığında ayağıma alıp sallardım ancak öyle susuyodu. gerçi şimdi azaldı ama altı temiz karnı toksa ve ağlıyosa gene sallıyorum. biraz sabırlı ol geçecektir..

Ya biraz psikolojim bozuldu galiba. Bebek her ağladığında ya ciddi bı sorunu hastalığı varsa diye dusunuyorum. Bu forumda o kadar çeşitli hastalık duyup okuyorum ki korku yarattı bunlar bende

Back