Kızlar ben delimiyim? :D

Onu bende yaptım, çıt çıt aldım onları takıyorum aralara bazen ama yinede duramadım. Baktım para çok gidiyor, alıp kendim boyuyorum bu sefer ben çözüm bulamadım. Yakışan birşey bulsam durucam belki ama..

geçmiş olsun .
inşallah ciddi bi şey değildir . iyi olur inşallah yakında.
tabi o da şaşırır her zaman farklı saç rengi.

ben de yaptım bu dediklerini. üstelik 17 yaşımda kızılla başladım. saçlarım 72 renkle ahenkle dans ederken dökülüp kalmamya başlayınca bıraktım işte bin nasihattan bir musibet oldu benimki.

Onuda yapıyorum, hergün uğraşır başka model yaparım, telefonun bir albümü hep saç modelleri, hergün başka birşey yapıyorum. Deliyim muhtemelen ya

ben de yaptım bu dediklerini. üstelik 17 yaşımda kızılla başladım. saçlarım 72 renkle ahenkle dans ederken dökülüp kalmamya başlayınca bıraktım işte bin nasihattan bir musibet oldu benimki.

Bende 16 gibi başladım galiba, hala bi dökülme yok ama biraz çalı süpürgesi gibi. Yere sarkıtıp süpürsem süpürür o kıvamda

Maaşallah ne dayanıklı saçlarınız varmış
Saçlarınıza güveniyorsanız her istediğinizi yapmaya devam edin bence. Nasıl ki bazı insanlar sürekli yeni kıyafetler giymeyi seviyorsa bazıları da saçlarıyla oynamayı sever, güzel bir şey, değişiklik iyidir.

Ben sık sık turp-yumurta ikilisi yapıyorum. Saç diplerime yılan yağı ile masaj yapıyorum. Birde hindistan cevizi yağı şu ara favorim. Ha mükemmel parlak saçlarım yok ama o kadar boyaya yine iyi dayandı, birde pantene mavili bi bakım suyu var o da yumuşacık yapıyo.

Hındistan cevizi yağı zaten boyanın zararını kırıyor diye biliyorum bir türlü almaya fırsat bulamadım şunu yumurta zaten saç bakımının demir başlarından ah birde ben surebilsem saçıma

ama tebrik etmem lazım seni. çünkü bakım yapacak kadar fırsat yaratıyorsun maşallah.
ten rengin ne . karamel renkler . güzel durur

Ne kadar cok kimyasal aliyorsun vucuduna resmen kansere davetiye yazik gunah yaa saclarindan once bedenine yazik bi dur demen lazim artik

Hındistan cevizi yağı zaten boyanın zararını kırıyor diye biliyorum bir türlü almaya fırsat bulamadım şunu yumurta zaten saç bakımının demir başlarından ah birde ben surebilsem saçıma

Sür sür, ben hayatta ağzıma yumurta sürmem evde haşlansın kokusu midemi kaldırır, ama çiğ haliyle hiç rahatsız edici değil. Yoksa kusardım ben kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…