bende liseden beri her rengi yaptım ama bu sene ortasında bebek yapma kararı aldığımızdan beri boyamıyorum ee malum yaş 30 a dayandı kendi saç rengimi göreyim beyazlar fazlalaşınca yine boyuyacağım nasılsa diyip boyamayı bıraktım... bir şeyleri bahane et canım yoksa uyuşturucu gibi bir başladın mı kurtulamıyorsun.. benim tam tepemde bir sürü beyaz var buna rağmen dayanıyorum boyamamak için
Hatta kendisini KK nın saç bakımı bölümünde derdime bir çare diye başlayan konularını okuyacağız tavsiye veren çıkarsa o zaman da ne alaBi kaç sene sonra çok pişman olacaksın. Çünkü saćlarin yari yarıya azalmış ve incelmiş olacak.
Sonraki yılların için kara kara düşüneceksin acaba kadınlar için de saç ekimi yapılıyor mu diye.
Allah düşürmesinHatta kendisini KK nın saç bakımı bölümünde derdime bir çare diye başlayan konularını okuyacağız tavsiye veren çıkarsa o zaman da ne ala
evliysen neden olmasınBebek mi yapsam napsam
Düşeceksin canim bu gidişle ahanda buraya yazıyorumAllah düşürmesin
evliysen neden olmasın
Düşeceksin canim bu gidişle ahanda buraya yazıyorum
canı sıkılan insanlar saçlarıyla çok uğraşır renkten renge sokarmış.
Yanlız çokta masraflı olur var ya zırt pırt saç boyatmak arada değişiklik iyidir ama sen suyunu çıkarmışsın ve canımYazma yazma sil onu
ama saçlarını sık sık boyayacak kadar vaktin var.İşin tuhafı benim canımın sıkılmasına hiç boş vaktim yok
10 numarasın hem de ,başlığa ithafenBiliyorum bu bi dert değil diyebilirsiniz ama ben bu işten bunaldım artık.
Liseden beri manyak gibi saç boyuyorum, saçımda allahtan dayanıklı çıktı hiç kopmadı elimde kalmadı
Aklına gelen her rengi denedim, sarı, siyah, karamel, kumrallar, küllüler, bakırlar, kahve tonları, siyah, mavi siyahlarve bunları defalarca yaptım.
Kendi saç rengim açık kahve idi.
Sarı yapıyorum, önce çok seviyorum yakışıyorda, sonra of böylede birşeylere benzedim diyorum doğal en iyisi diyerek basıyorum kahveyi, sonra bi ışıltı arıyorum uçlara yine sarı, ondan sıkılıyorum hadi birazda kızıl yansımalar olsun diyorum koştur koştur kızıl oluyorum, yine ton farkından bunalıp hop diye siyahı buluyorum bütün saça
Yapıp yapıp sıkılıp tekrar sarıya dönüyorum, birazda gri olsa gidip gri yapıyorum, sonra yine başka bi yerde başka renk görüp ona geçiyorum. İlk yaptığımda hepsine işte benim rengim bu harika oldum diyorum, 5 gün geçmeden böylede iğrenç oldum diye eski fotoğraflarıma bakıyorum ne güzelmişim be diye
Allah aşkına beni bi durdurun ben delimiyim manyakmıyım niye böyle git gel akıllı bi insanım, şu an saçım koyu kahve, yine aklımda uçlara sarıyı basmak var ben bezdim bu işten
hımm kendine başka meşguliyetler bulsan iyi olacak sanırım:))Biliyorum bu bi dert değil diyebilirsiniz ama ben bu işten bunaldım artık.
Liseden beri manyak gibi saç boyuyorum, saçımda allahtan dayanıklı çıktı hiç kopmadı elimde kalmadı
Aklına gelen her rengi denedim, sarı, siyah, karamel, kumrallar, küllüler, bakırlar, kahve tonları, siyah, mavi siyahlarve bunları defalarca yaptım.
Kendi saç rengim açık kahve idi.
Sarı yapıyorum, önce çok seviyorum yakışıyorda, sonra of böylede birşeylere benzedim diyorum doğal en iyisi diyerek basıyorum kahveyi, sonra bi ışıltı arıyorum uçlara yine sarı, ondan sıkılıyorum hadi birazda kızıl yansımalar olsun diyorum koştur koştur kızıl oluyorum, yine ton farkından bunalıp hop diye siyahı buluyorum bütün saça
Yapıp yapıp sıkılıp tekrar sarıya dönüyorum, birazda gri olsa gidip gri yapıyorum, sonra yine başka bi yerde başka renk görüp ona geçiyorum. İlk yaptığımda hepsine işte benim rengim bu harika oldum diyorum, 5 gün geçmeden böylede iğrenç oldum diye eski fotoğraflarıma bakıyorum ne güzelmişim be diye
Allah aşkına beni bi durdurun ben delimiyim manyakmıyım niye böyle git gel akıllı bi insanım, şu an saçım koyu kahve, yine aklımda uçlara sarıyı basmak var ben bezdim bu işten
ama saçlarını sık sık boyayacak kadar vaktin var.
ne iş yapıyorsun ,vaktin yok sıkılmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?