• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ben de doğum yaptım sezaryenle

turuncu__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
60
0
86
42
Kahramanmaraş
:dance:sezaryenden sakın korkmayın maşallah harika bi doğum geçirdim.adet ağrısı gibi agrım oldu.herkesi dinlemeyin ben bunu anladım doğumumda bilinçli kişilerle muhattap olun.darısı tüm hamişlerin basına insallah

hayırlı olsun bebeğin . inanılmaz bir duygu allah herkese nasip etsin insallah. bende sez. yaptım tek problemim göbeğim kaydirigubbakcemile3

canım sezeryan nasıl epuduralmı yoksa tamamen uyuudnmu hamıle degılım ama ınanılmaz duusnunce ck kokruyorum catı muaynesı sezeryan normal dogum dmar you acılmasından bıle ck korkuyorum lutfen bılgı verırımıısn ..hayırlı olsun bebegın omur boyu mutlu yasayın saglıkla

benim spinal sezaryen oldu we çok çok çok memnun kaldım.çok eğlenceli geçti doğum.5dk da doğum yaptım.yarım saatte ameliyathaneden çıktım.çıktığımda şaşırıp kalmıştım ya dedim bu mu:)Allah herkese böyle bir doğum nasip etsin.1 haftada kalktım ayağa.o da baş ağrım oldu o yüzden kalkamadım o olmasaydı aynı gün kalkıcaktım inanılmaz dimi?

Canım hayırlı olsun bebeğin Allah analı babalı büyütsün...

Bende ilk oğlumu sezeyan yaptım valla senin gibi Allaha şükür hiç problem yaşamadım.Hemde genel anestezi ile.
Şu an 36 haftalık hamileyim bu da sezeryan olucak dilerim ilk doğumum gibi olur.

Hiç unutmuyorum doktorum, ameliyathaneye girerken ben, bir kadını çıkartıyolardı, kadın bağırıyo inliyo, korkudan tirtir titriyorum bana kendini sakın böyle olucam diye şartlama aksine olmıycam de dedi harbiden de hiç öyle ne bağırmışım ne ağlamışım. sezeryanın tek zorluğu ilk ayağa kalkış, sonrasından korkma Allahımın izniyle.

Allah herkeze hayırlı doğumlar versin. Sevgiler...

:dance:sezaryenden sakın korkmayın maşallah harika bi doğum geçirdim.adet ağrısı gibi agrım oldu.herkesi dinlemeyin ben bunu anladım doğumumda bilinçli kişilerle muhattap olun.darısı tüm hamişlerin basına insallah
Canım bebeğin hayırlı olsun,allah analı babalı büyütsün,sana da geçmiş olsun..

meleğin hayırlısıyla doğmuş..Allah analı babalı büyütsün...darısı bizim başımıza inş.

bende genel anesteziyle sezeryan oldum..2.günü ayaktaydım..ilk yürüyüş yaptığımda korkunç bişey, acıdan bayılıcaksın dediler,,hiç öyle olmadı önden önden gidiyodum hemşireyle eşim kolumdan çekiyolardı hızlı gitme diye...eve geldiğimde her işimi kendim yaptım,,bebeğimlede hep ben ilgilendim..sezeryan göbeği diye bişey de yok normal de nasılsa bunda da aynısı..loğusalık bitene kadar indi göbeğim biraz yumuşak ama onda da spor şart......normal doğumdan çok korktuğum için sezeryan oldum...........kendinizi nasıl şartlarsanız doğumunuzz öyle geçer..

ve unutmayın herkesin doğum hikayesi başka başkadır,,, sadece 2 doğum şekli olmasına rağmen..........

Back