Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kızlar ben de çıt çıt aldım....

lugesya61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
292
0
96
38
Trabzon
zemuszemuskızlarr bende çıt çıtt aldım 8 parça kuaförüm karamel rengee boyucak saçlarım karamel.285 tl vericem 3 taksitle çokmu fazlaa veriyorumm uygunmuu sizce arkadaşlarr.yarın taktırıcam saçımaa resimlerini çekipp koyarım burayaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çıtçıtlarımınn resimleriiii

Son düzenleme:
boyası içinde 285 ise cok para vermıosun cnm merak etme yerimseniben çünkü çıtçıtları boyamak kolay değil normal saçtan daha çok boya gidiyo ona..bende saç rengime boyatmıştım boyası içinde 300 tl verdim 2 taksitte ödedim..senin ki daha uygun için rahat olsun Şeniz

sağol canımm benimm içim ferahladı valla opuyorumnanaktandeğiyoo ama yaa verdiğmizz parayaa yaa çok hoş duruyorzemuszemusopuyorumnanaktan:dance:

kız lugesya buldum bak gene seni burda kaydirigubbakcemile3
kız yeni rengiyle koysana resimerini buraya millet bir çıtçıt görsün kaydirigubbakcemile3

kız lugesya buldum bak gene seni burda kaydirigubbakcemile3
kız yeni rengiyle koysana resimerini buraya millet bir çıtçıt görsün kaydirigubbakcemile3

gıı benimii takip ediyonn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankuzuummm koydumm resimleri
maşayııda valla markasınıı unuttummm eve gidincee bakar sana mesaj atarımm valla ablam kayseriden 30 tl almışş fazlaa büyük bir marka degil galibaasempatiksalakcinni kuzuu ben sardıktan sonra buklelerii açıyorumm dalgalandııryorumm daha güzell duruyorropuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

çok güzel olmuşlar. renkleri falan süper. güle güle kullan.
hangi kuaförden aldın bende trabzondayımda:)

ya bişiy sorcam saçımın rengi karamel demişsin ne tonda bi karamel acil cvp yazarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…