Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bende hamile kaldığımda 41 kiloydum şimdi oğlum 16 aylık 42 kiloyum devlette diyetisyene gittim yiyorum kilo alamıyorum diye öncesinde dahiliyeye gittim bütün tahlillere baktı hiç bi sıkıntın yok gayet sağlıklısın dedi diyetisyen bi liste verdi ve ensure önerdi bunu benim için devlet karşılamazmış öyle dedi nasıl yazdırabilirimki senin durumun nasıldı doktor rapor çıkardı?
Bende biraz zorlayincaie bulanıyor aniden kusck gibi oluyorum ama ogunleri siklastirdim yemeklerden sonra ek olarak pekmezi sulandırıp iciyorum kalori olsun diye. 41 kiloyum bende cok agladim paikolojim bozuldu ama yeniden kendimi toplayip yemeye basladim
Bendede gastrit var ve yemek yemesem aklima bile gelmiyor ama 43dum 58 oldum 2. Yildir falan son 3 aydir 53e dustum simdi yukselmeye calisiyorum 1-2aya toparlarim ins. Yillarca serumlar taktirdim kan igneleri envai cesit vitaminler dietler falan sut ve aktardan bi karisim aldim 2 ay 3 ayda aldirdi. Hep dua ediyorum. 23 yasina kadar 170 boy 43 kilo gezmistim. Simdi sukur iyiyim..
Praktenler ve vitaminler pek bi halta yaramiyor yani. Her yemekten bi 10 dk sonra sut icmek gerek kesinlikle aksatmadan. Gece yatmadan kuruyemisler falan bol browni intense cok kalorili cunku..
Bende biraz zorlayincaie bulanıyor aniden kusck gibi oluyorum ama ogunleri siklastirdim yemeklerden sonra ek olarak pekmezi sulandırıp iciyorum kalori olsun diye. 41 kiloyum bende cok agladim paikolojim bozuldu ama yeniden kendimi toplayip yemeye basladim