- Konu Sahibi lovelydreamer
-
Var gibi görünüyor bence kan vermelisinizYaptığım gibi çıkmadı daha doğrusu emin değildim birşey olup olmadığından ama bi baktım bi süre sonra hayalet gibi birşey oluşmuş şüphemde zaten yeni birşey henüz 6 gün geciktim ve tedavi oluyorum olmuyor diye lütfen düşünceleriniz bekliyorum kasetin içindeki hali 1-2 dakika sonra kendi haline bıraktım ve içini açtım hayalet çizgi olmuş inş vardır ya burda birşey görmeden de sağlık ocağına falan kan vermeye gitmiyim dedim henüz ama bilemiyorum tabi
Ve birkaç gündür yapıyordum ne hikmetse bugün oldu böyle birşeyde fakat elimde başka testte kalmadıoff
Çok hafif sankim bişi var ama bilemedim canım hayırlısı olsunYaptığım gibi çıkmadı daha doğrusu emin değildim birşey olup olmadığından ama bi baktım bi süre sonra hayalet gibi birşey oluşmuş şüphemde zaten yeni birşey henüz 6 gün geciktim ve tedavi oluyorum olmuyor diye lütfen düşünceleriniz bekliyorum kasetin içindeki hali 1-2 dakika sonra kendi haline bıraktım ve içini açtım hayalet çizgi olmuş inş vardır ya burda birşey görmeden de sağlık ocağına falan kan vermeye gitmiyim dedim henüz ama bilemiyorum tabi
Ve birkaç gündür yapıyordum ne hikmetse bugün oldu böyle birşeyde fakat elimde başka testte kalmadıoff
Geç döllenme olabilir canım belki kan testi ver garanti olsunYaptığım gibi çıkmadı daha doğrusu emin değildim birşey olup olmadığından ama bi baktım bi süre sonra hayalet gibi birşey oluşmuş şüphemde zaten yeni birşey henüz 6 gün geciktim ve tedavi oluyorum olmuyor diye lütfen düşünceleriniz bekliyorum kasetin içindeki hali 1-2 dakika sonra kendi haline bıraktım ve içini açtım hayalet çizgi olmuş inş vardır ya burda birşey görmeden de sağlık ocağına falan kan vermeye gitmiyim dedim henüz ama bilemiyorum tabi
Şimdi bu değer yükseledebilir böyle de kalabilir ama İnşallah yükselir belki de geç döllenme olmuşturKızlar yaptırdım 1.20 çıktı maalesef eşim 1 hafta sonra tekrar baktıralım diyor var mı bi bilginiz normalde hep 0.1 çıkıyordu pek umudum yok moralimde bozuldu
Öyle oluyor zaten inan ki :) Haziran Temmuz Ağustos ayında artık kafayı yemek üzereydimHayırlısı olsun artık bakalım :) Takmamaya çalışıyorum ama istemeden hep araştırıyorum bi yandan da nasıl olcak bilmem ki
Bir yıllık evliyim 4 aydır deniyoruz işte bu beşinci ay sayılırsa tabi saldım işte biraz rahatlamak için umudum da kalmadı hiç olmicak gibi hissetmeye başladım . Aynen nasip herşeyDemek ki daha zamanımız var.. Sen ne kadardır istiyorsun uğraşıyorsun peki yeni mi
ovulosyon testi varsa bide onu deneyin.Suan ayni durumdayim bnm biraz daha pembe hayalet cizgi ovulosyon denedim baya koyu pembe cizgi cikti bekliyorum bakalim hergun yapicam test.ben ozel bi hastanede 2 kere kan vermistim gecen aylarda ikiside 1.20 cikmisti ama saglik ocaklari 0.100 cikmisti yani nerede yaptirdiginizda cok onemli.Bazi makinalar 1.20 ye sabitlenmis oluyormusKızlar yaptırdım 1.20 çıktı maalesef eşim 1 hafta sonra tekrar baktıralım diyor var mı bi bilginiz normalde hep 0.1 çıkıyordu pek umudum yok moralimde bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?