Test yapmadan bilemeyiz ki. Bulantı belirtiniz çok erken. Adetten iki hafta öncesi yumurtlama döneminize denk geliyor. Yumurtlama döneminde de mide bulantısı olabiliyor. Ama test yapın benceAdetime 2 hafta kala mide bulantısı başladı canım yemek istemiyor şimdi ise adetim 3 gün geçti hala midem bulanıyor düne kadar ağrım yoktu şimdi ise sırt ve göğüs ağrısı var ama leke yok hiçbir şekilde bi ara sürekli çişe gidiyordum şimdi azaldı midem sürekli yanıyor arada bacak arama kasık batması oluyor sizce hamile miyim
Evet yumurtlama döneminde eşimle olan cinsel ilişkimi takip ettim çoğu hamileliğin yüksek olduğu günlere denk gelmiş o yüzden şüphe ediyorum teşekkür ederim test yapıcam bugünTest yapmadan bilemeyiz ki. Bulantı belirtiniz çok erken. Adetten iki hafta öncesi yumurtlama döneminize denk geliyor. Yumurtlama döneminde de mide bulantısı olabiliyor. Ama test yapın bence
Mide bulantım hala devam ediyorEvet yumurtlama döneminde eşimle olan cinsel ilişkimi takip ettim çoğu hamileliğin yüksek olduğu günlere denk gelmiş o yüzden şüphe ediyorum teşekkür ederim test yapıcam bugün
İnşallah gönlünüzdeki gibi olsun. İnşallah vardırEvet yumurtlama döneminde eşimle olan cinsel ilişkimi takip ettim çoğu hamileliğin yüksek olduğu günlere denk gelmiş o yüzden şüphe ediyorum teşekkür ederim test yapıcam bugün
İnşallah canımİnşallah gönlünüzdeki gibi olsun. İnşallah vardır
Yarın test yap ilk idrarla. Haber verir misin bana da. Güzel haberlerini bekliyorumİnşallah canım
Bugün test yap canım öğrenirizAdetime 2 hafta kala mide bulantısı başladı canım yemek istemiyor şimdi ise adetim 3 gün geçti hala midem bulanıyor düne kadar ağrım yoktu şimdi ise sırt ve göğüs ağrısı var ama leke yok hiçbir şekilde bi ara sürekli çişe gidiyordum şimdi azaldı midem sürekli yanıyor arada bacak arama kasık batması oluyor sizce hamile miyim
Ay inşallah yok iki tane alıcam birini bir iki saate birini yarın ilk idrarla yaparım haber de veririm sizeYarın test yap ilk idrarla. Haber verir misin bana da. Güzel haberlerini bekliyorum
İnşallah sonuç iyi olurBugün test yap canım öğreniriz
Yaptın mı canım testİnşallah sonuç iyi olur
Annem yarın ilk idrarla yap dedi sabah yapıcamYaptın mı canım test
Yarın sabah yapıcam canımTest yaptınmı canım
Ay benim arada gelip giden bel be kasık ağrım başladı son iki saattir dışarıya çıktım geldim çok üşüyorum arada sırada adrt olacakmışım gibi ağrı geliyor ve başım ağrıyorYarın test yap ilk idrarla. Haber verir misin bana da. Güzel haberlerini bekliyorum
Canım sabah test yapınca anlarız neden olduğunuAy benim arada gelip giden bel be kasık ağrım başladı son iki saattir dışarıya çıktım geldim çok üşüyorum arada sırada adrt olacakmışım gibi ağrı geliyor ve başım ağrıyor
Test negatifAy inşallah yok iki tane alıcam birini bir iki saate birini yarın ilk idrarla yaparım haber de veririm size