Gebeliğe Hazırlık kızlar beklemek çok zormuş :(((

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Trackeki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
1.629
0
Arkadaşlar 5 aylık evliyim 2 ay korunduk son 3 aydır bebişimiz olsun diye elimizden gelen herşeyi yapıyoruz..Regl günüme 10 gün varken aşırı sağ kasığımda ağrılar ve ara ara batmalar başladı..Bunun yanı sıra göğüs acıması ve bel ağrısıda oluyor..Ayın 18 inde özel hastahaneye konrole gittim fakat herşey normal..Ben kan testi yapılmasını istedim fakat idrar testi yaptılar bişey çıkmadı..22 Aralık reg olmam gerekiyodu olmadı bugünde ağrılarım devam ediyo bakalım hayırlısı...Allahım bebek isteyen herkese en yakın zamanda hayırlısını versin inş..:emir_bebek:

bian önce kan testi yaptır arkadaşım..yada test al eczaneden ve uygula bian önce..ben bekliyorum bigün geçsin yapacam hemen test..inş. hamilesindir

bian önce kan testi yaptır arkadaşım..yada test al eczaneden ve uygula bian önce..ben bekliyorum bigün geçsin yapacam hemen test..inş. hamilesindir

Sağol arkadaşım eczaneden gebelik testi alırken 2 tane alıyorum birini yapmıştım ama çıkmadı Sonuç negatif olmasından korkuyorum

seni çok ii anlıyorum bende de testler öle bekliyo çekmecede..bi umut bekliyorum geciksinde öle yapayım diye...tek çizgi görmek çok sinir bozucu bişey..çok ii anlıyorum seni ama inş. ikimizde hamileyizdir..

bide stres yapma daha çok taze evliliğin ilk bir yıl çok normal bir yıldan sonra sıkıntı yapar insanlar genelde:)

seni çok ii anlıyorum bende de testler öle bekliyo çekmecede..bi umut bekliyorum geciksinde öle yapayım diye...tek çizgi görmek çok sinir bozucu bişey..çok ii anlıyorum seni ama inş. ikimizde hamileyizdir..

kba sende diğer aylara göre herhangi bir belirti falan varmı ??

Sağol arkadaşım eczaneden gebelik testi alırken 2 tane alıyorum birini yapmıştım ama çıkmadı Sonuç negatif olmasından korkuyorum
Canım daha yolun çok başındasın yeni evlisin ve şimdiden belirti falan dersen gerçekten söylüyorum zamanla işin içinden çıkamaz hale gelirsin neden hamile kalamıyorum ,test,belirtiler falan büyür büyür:nazar:Benim 2 yıl olduu gelmedi bebiş alıştım artık ne çift çizgi çizgiler gördümm,bütün belirtileri yaşadım ama olmadıı.O yüzden canım sabırla adet zamanını beklemen

Canım daha yolun çok başındasın yeni evlisin ve şimdiden belirti falan dersen gerçekten söylüyorum zamanla işin içinden çıkamaz hale gelirsin neden hamile kalamıyorum ,test,belirtiler falan büyür büyür:nazar:Benim 2 yıl olduu gelmedi bebiş alıştım artık ne çift çizgi çizgiler gördümm,bütün belirtileri yaşadım ama olmadıı.O yüzden canım sabırla adet zamanını beklemen

Haklısın balsurat daha çok yeni bende biliyorum ama kendime engel olamıyorum allah en yakın zamanda bebeğine kavuştuturur inş..:CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek:

kba canım varmı sende bi haber merak ettim valla

walla kızlar benimdeadet günüm yarın beklıyorum bakalım insallah kırmızı kartı görmem:)) Dün eşim bana göğüslerin kocaman olmuş dedi :)) Bu aralar cok yiyorum. Dün gecede kalkıp tursu yiyince eşim bana iğrensin dedi:)) Bilmiyorum bakalım yarını beklıyorum adet günümden öncede test alıp yapmaya korkuyorum. 1 ay önce rüyamda regl oldugumu görmüştüm. O da hamile kalmaya işaretmiş. Dün gecede erkek bi bebeğim olmuştu. Bakalım hayırlısı. Allah hepimizin gönlüne göre verir insallah:emir_bebek::nazar:

Canım geçen gün franbuazlı pasta çekti gece saat 22:00 sıralarıydı.

Tam tamına 3 pastahane gezdik ama kalmamış..

Eşime de naz yapar oldum sanki hamileymişimde canım istiyo zannediyorum...:jeyyar:

Canım geçen gün franbuazlı pasta çekti gece saat 22:00 sıralarıydı.

Tam tamına 3 pastahane gezdik ama kalmamış..

Eşime de naz yapar oldum sanki hamileymişimde canım istiyo zannediyorum...:jeyyar:

canim sen 24 aralikta adet oldugunu yazmistin bana, yoksa ustune mi gordun , bise varmi kiz

canim sen 24 aralikta adet oldugunu yazmistin bana, yoksa ustune mi gordun , bise varmi kiz

Ahhhh nerdeee busabah idrar testi yaptım ama malesef bişey çıkmadı..

Gerçi daha 19 ocak da regl olcam ama merak ettim yaptım işte:1rolleyes:

Bizde cok istiyoruz ama olmayacak diye cok korkuyorum..ne zor bir durum ya..Allahim ins hepimize saglikli bebisler nasip eder..hemen olur diye dusunuyor esim ama hemen olmuyor herzamn iste..bu ay sonu belli olur artik :)

Ahhhh nerdeee busabah idrar testi yaptım ama malesef bişey çıkmadı..

Gerçi daha 19 ocak da regl olcam ama merak ettim yaptım işte:1rolleyes:

bende 24 ocak da regl olacam..bende test yapmak istiyorum ama kendimi tutuyorum..beklemeye calisacam -tatlicadiarzu-

Bizde cok istiyoruz ama olmayacak diye cok korkuyorum..ne zor bir durum ya..Allahim ins hepimize saglikli bebisler nasip eder..hemen olur diye dusunuyor esim ama hemen olmuyor herzamn iste..bu ay sonu belli olur artik :)

Ay evet bizde çok istiyoruz 19 ocak regl günüm benimde bakalım hakkımızda hayırlısı artık

Benim eşimde hemen olur diye düşünüyor ama 5 ay oldu tık yok sırnaşık şey

X