• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu kızlar beğendiğim yatak odası takımı...Sizce nasılllllll????

niyeben...

Sen bana bakma, ben baktığın yönde olurum...
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
1.251
764
333
Kızlar bugün weltew moblyanın katalogunda gördüm çok begendim,nasıl sizce??:9:

$4b597920-00c9-4e50-94e9-24a74f59f1aecadde_MG_1593 copy.webp$88872e24-a31f-4306-ac91-f92f7629e667cadde_MG_1594 copy.webp$a7d5c19e-6147-434c-b817-4ce8415064aecadde_MG_1598 copy.webp$abd85395-371c-4484-838f-5fcc878bcdf8cadde baza copy.webp

Canım bence çok daha güzel takımlar var ...hatta ben yakın zamanda bir takım görmüştüm bayıldım ama şuan yatak odasına ihtiyac yok maalesef:))

Canım bence çok daha güzel takımlar var ...hatta ben yakın zamanda bir takım görmüştüm bayıldım ama şuan yatak odasına ihtiyac yok maalesef:))

Hangi takım canım bana da sölesene model bakıyorum bu aralar,çok begenirsem buradaki mobilyacılar aynısını yaparız diyorlar ama bilemedim kii :(

canım hayırlısı olsun öncelliklee :) Çok hoş bi takım ama bende modele aldanıpta aldım kullanışlımı değilmi hiç düşünmedim. Dolap cok onemlı geniş olmalı sonuçta bayanız 5 gömlek 5 pantolon yetmiyor :) Dolabına cok dikkat etmeni tavsiye ederim.

sapğ ol canım bana da dolap kısmı ufak geldi,katalogdan baktıgım için pek anlayamadım,ama ufak sanırım :(

şu takıma ne kadar da benziyor :)

bu takımın adı da yeni şehirmiş. gökdelen resimleri güzel durmuş aslında

Eklentiler

• $3.webp
    $3.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 142
  • $2.webp
    $2.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 147
  • $111111111.webp
    $111111111.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 165
Aslında çok tarz ve değişik bişey, hoş... Fakat gördüğün her modele aldanma canım. Yatak odasının kullanışlı olması çok öneml.
Ben evleneli 9 ay oldu, yatak odamı değiştirmeyi düşünüyorum. Gardrobun aynaları düştü, şifonyerin çekmeceleri gıcırdıyor, baza desen gacır gucur ediyor. He bi de gardrobun stop sistemleri bozuldu.Baya da para vermiştik halbuki:31:
Çok dikkat etmeli mobilya konusunda.Hemen ilk beğendiğini alma, model değil kullanış açısından bak.

Son düzenleme:
Hangi takım canım bana da sölesene model bakıyorum bu aralar,çok begenirsem buradaki mobilyacılar aynısını yaparız diyorlar ama bilemedim kii :(

Canım ben Ankaradayım ve siteler var burada mobilyacılar sitesi orada bir mağazada gördüm ama inan ismini hatırlamıyorum bilindik bir marka değildi.eğer bir benzerini görürsem sana gönderirirm..

Canım ben Ankaradayım ve siteler var burada mobilyacılar sitesi orada bir mağazada gördüm ama inan ismini hatırlamıyorum bilindik bir marka değildi.eğer bir benzerini görürsem sana gönderirirm..

tamam canım çok sevinirim :)

Aslında çok tarz ve değişik bişey, hoş... Fakat gördüğün her modele aldanma canım. Yatak odasının kullanışlı olması çok öneml.
Ben evleneli 9 ay oldu, yatak odamı değiştirmeyi düşünüyorum. Gardrobun aynaları düştü, şifonyerin çekmeceleri gıcırdıyor, baza desen gacır gucur ediyor. He bi de gardrobun stop sistemleri bozuldu.Baya da para vermiştik halbuki:31:
Çok dikkat etmeli mobilya konusunda.Hemen ilk beğendiğini alma, model değil kullanış açısından bak.

haklısın canım,bakıp da begendiğim ilk model bu üstelik katalogdan baktım yoktu dükkanda,kullanıslılık cok önemli hele benim gibi bir dünya kıyafeti olanlar için mutlak geniş dolap lazım:) umarım sen de kullanıslı bir takım alırsın en kısa zamanda

karar senin canım ama ben yatak odası olarak heppp beyazdan yanayım:16:

cnm 2 aylık evli deneyimli biri olarak diyorum ki kesinlikle koyu renk ve beyaz renk mobilyadan uzak dur fena derecede tozu bellki ediyorlar:31:ben açık ceviz rengi mobilya aldım 2 ayda 3-4 sefer falan toz almışımdır hiç belli olmuyor:9::9:tabi tvnin falan tozlarını alıyorum:34::34:anlayacağın çalışan bir bayan olarak çok rahat ettim:16: en azından aman orda burda toz gördüm diye elimde bezle dolaşmıyorum dur bir sileyim tozlanmıştır diyip alıyorum tozları
bak bu renk mobilyalar cnm:34:
$98933_IMG_8514.webp$o_myo00114_oscar-acik-ceviz-yatak-odasi.webp

Son düzenleme:
cnm 2 aylık evli deneyimli biri olarak diyorum ki kesinlikle koyu renk ve beyaz renk mobilyadan uzak dur fena derecede tozu bellki ediyorlar:31:ben açık ceviz rengi mobilya aldım 2 ayda 3-4 sefer falan toz almışımdır hiç belli olmuyor:9::9:tabi tvnin falan tozlarını alıyorum:34::34:anlayacağın çalışan bir bayan olarak çok rahat ettim:16: en azından aman orda burda toz gördüm diye elimde bezle dolaşmıyorum dur bir sileyim tozlanmıştır diyip alıyorum tozları
bak bu renk mobilyalar cnm:34:
Eki Görüntüle 749907 Eki Görüntüle 749908

iyi fikirmiş aslında canım :) ben de calısıyorum aslında bana da işimiizi kolaylastıracak bir renk lazım,sağ ol fikrin için

bence daha güzel şeyler bulabilirsin cnm bana biraz karışık geldi ...

Ama senin fikrin..Tepe home,bellona,kelebek mobilya buralarada bakmanı tavsiye ederim...

Back
X