- 25 Temmuz 2009
- 1.251
- 764
- 333
- Konu Sahibi niyeben...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bugün weltew moblyanın katalogunda gördüm çok begendim,nasıl sizce??
Eki Görüntüle 749671 Eki Görüntüle 749672 Eki Görüntüle 749673 Eki Görüntüle 749674
Canım bence çok daha güzel takımlar var ...hatta ben yakın zamanda bir takım görmüştüm bayıldım ama şuan yatak odasına ihtiyac yok maalesef:))
canım hayırlısı olsun öncelliklee :) Çok hoş bi takım ama bende modele aldanıpta aldım kullanışlımı değilmi hiç düşünmedim. Dolap cok onemlı geniş olmalı sonuçta bayanız 5 gömlek 5 pantolon yetmiyor :) Dolabına cok dikkat etmeni tavsiye ederim.
sapğ ol canım bana da dolap kısmı ufak geldi,katalogdan baktıgım için pek anlayamadım,ama ufak sanırım![]()
Hangi takım canım bana da sölesene model bakıyorum bu aralar,çok begenirsem buradaki mobilyacılar aynısını yaparız diyorlar ama bilemedim kii![]()
şu takıma ne kadar da benziyor :)
bu takımın adı da yeni şehirmiş. gökdelen resimleri güzel durmuş aslında
Canım ben Ankaradayım ve siteler var burada mobilyacılar sitesi orada bir mağazada gördüm ama inan ismini hatırlamıyorum bilindik bir marka değildi.eğer bir benzerini görürsem sana gönderirirm..
Aslında çok tarz ve değişik bişey, hoş... Fakat gördüğün her modele aldanma canım. Yatak odasının kullanışlı olması çok öneml.
Ben evleneli 9 ay oldu, yatak odamı değiştirmeyi düşünüyorum. Gardrobun aynaları düştü, şifonyerin çekmeceleri gıcırdıyor, baza desen gacır gucur ediyor. He bi de gardrobun stop sistemleri bozuldu.Baya da para vermiştik halbuki
Çok dikkat etmeli mobilya konusunda.Hemen ilk beğendiğini alma, model değil kullanış açısından bak.
cnm 2 aylık evli deneyimli biri olarak diyorum ki kesinlikle koyu renk ve beyaz renk mobilyadan uzak dur fena derecede tozu bellki ediyorlarben açık ceviz rengi mobilya aldım 2 ayda 3-4 sefer falan toz almışımdır hiç belli olmuyor
tabi tvnin falan tozlarını alıyorum
anlayacağın çalışan bir bayan olarak çok rahat ettim
en azından aman orda burda toz gördüm diye elimde bezle dolaşmıyorum dur bir sileyim tozlanmıştır diyip alıyorum tozları
bak bu renk mobilyalar cnm
Eki Görüntüle 749907 Eki Görüntüle 749908