2.yi arkadan beğendim ben de ama acaba önü nasıl? 4.de yanılmıyosam bu gelinlikten yapılmış..Teşekkür ederim bu arada :93:bende 2.yi beğendim valla çok güzelmiş fiziğinize de çok yakışırbirkaç modelde benden olsun
Evet resmen kopyasını yapmışlar ama baya da benzetmişler bencebalık gelinlikleri severim, bence güzeller.
Bu gelinlik 21den bana gına geldi artık. neden kendilerinin olmayan gelinliklerin üstüne adların yazıp yayıyorlar ki...bilmeyen de görüyor bunların sanıyor, sonrası hüsran... pinterestte yayılmış başka bir modaevinin fotosuna kendini yazmış şimdi de...
Kızlar bu iki modeli beğendim balık model istiyorum gelinliğimi hangisi daha güzel sizce? :123:
Eki Görüntüle 532812 Eki Görüntüle 532813
Evet resmen kopyasını yapmışlar ama baya da benzetmişler bence
valla ben 2.gelinliği beğendim.yalnız bişey dicem fotoğrafta gördüm de biraz kalçanız var sanki benim gibi.bu tip modeller kalçayı daha da büyük gösteriyor,ilgiyi oraya veriyor.kalçanız büyük derken asla ve asla yermiyorum ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı :)) yoksa vücut tipiniz güzel açıkçası.ben yakınımın düğününde balık model kıyafet giydim benim 95 olan kalçam en az 120 gösteriyordu.ama gelinlikler süper,kalça konusu naçizane fikrim yaşadığım için.mutlu olun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?