• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kızlar Beğendiğim Modellere Yorum İstiyorum!!

havva 4.fotoğraftaki gelinliğe bayıldım,çok tarz,ama cesaret ister:23:

balık gelinlikleri severim, bence güzeller.

Bu gelinlik 21den bana gına geldi artık. neden kendilerinin olmayan gelinliklerin üstüne adların yazıp yayıyorlar ki...bilmeyen de görüyor bunların sanıyor, sonrası hüsran... pinterestte yayılmış başka bir modaevinin fotosuna kendini yazmış şimdi de...

576894_399973353391054_1847660045_n.jpg

balık gelinlikleri severim, bence güzeller.

Bu gelinlik 21den bana gına geldi artık. neden kendilerinin olmayan gelinliklerin üstüne adların yazıp yayıyorlar ki...bilmeyen de görüyor bunların sanıyor, sonrası hüsran... pinterestte yayılmış başka bir modaevinin fotosuna kendini yazmış şimdi de...

576894_399973353391054_1847660045_n.jpg
Evet resmen kopyasını yapmışlar ama baya da benzetmişler bence

Kızlar bu iki modeli beğendim balık model istiyorum gelinliğimi hangisi daha güzel sizce? :123:
Eki Görüntüle 532812 Eki Görüntüle 532813

valla ben 2.gelinliği beğendim.yalnız bişey dicem fotoğrafta gördüm de biraz kalçanız var sanki benim gibi.bu tip modeller kalçayı daha da büyük gösteriyor,ilgiyi oraya veriyor.kalçanız büyük derken asla ve asla yermiyorum ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı :)) yoksa vücut tipiniz güzel açıkçası.ben yakınımın düğününde balık model kıyafet giydim benim 95 olan kalçam en az 120 gösteriyordu.ama gelinlikler süper,kalça konusu naçizane fikrim yaşadığım için.mutlu olun inşallah :34::34:

Evet resmen kopyasını yapmışlar ama baya da benzetmişler bence

:D Mesele de bu zaten, bu kendi diktikleri değil ki. tasarımı çalıyorlar, kopyalıyorlar diyemiyorum bile, en azından öyle olsa keşke, kendi dikimleri bile olmayan şeyleri paylaşıyorlar. Bu da öyle.

valla ben 2.gelinliği beğendim.yalnız bişey dicem fotoğrafta gördüm de biraz kalçanız var sanki benim gibi.bu tip modeller kalçayı daha da büyük gösteriyor,ilgiyi oraya veriyor.kalçanız büyük derken asla ve asla yermiyorum ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı :)) yoksa vücut tipiniz güzel açıkçası.ben yakınımın düğününde balık model kıyafet giydim benim 95 olan kalçam en az 120 gösteriyordu.ama gelinlikler süper,kalça konusu naçizane fikrim yaşadığım için.mutlu olun inşallah :34::34:

Evet tatlım belim 34,kalçam 36 beden :9: Balık model gelinlik hiç denemediğim için yorum yapamıyorum şu an gerçi hiç gelinlik denemedim ama.. :) Nişanlığım aşağı yukarı öyle gibiydi ve herkes bayıldı çok beğendi.Benim de bu modeller çok hoşuma gidiyo özellikle.Deneyeyim de sonucu sizle de paylaşırım:34:Teşekkür ederim yorumun için..

bence ikinci model sana çok yakışır ilki düz bir gelinlik yani model olarak tek parça ve aynı hat gidiyıor modeli ama ikinci çok güzel size en uygunu ikinci model diyebilirim.

Birinci model çok hoşmuş.Vücuduna uygun görünüyor yalnız bu balık model gelinlikler çok rahatsız onu söyleyeyim denedim bir iki tane ve adım atmak bile zor eğer düğün davul zurna dans düşünüyorsanız tercih etme derim.Tarlatan olmadığı için sert bir kumaş oluyor balık modeller ve güzel durması içinde vücuda yapışması lazım ama inan işkence gibi yürümek bile :ssz:

bence eğer ilk modeldeki gibi olursa klasik abiyelerin beyazı gibi olacak zaten pronovias her zamanki gibi farkını göstermiş çok zarif 2. model.. kesinlikle 2 diyorum ben de ;)

bencede 2
mutluluğun daim olsun..nişan elbesende harikaa yakışmış sanaaa:16:

Back