• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kızlar Beğendiğim Modellere Yorum İstiyorum!!

ceynimo

Evli,mutlu..?
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
180
10
68
Kızlar bu iki modeli beğendim balık model istiyorum gelinliğimi hangisi daha güzel sizce? :123:
Eki Görüntüle 532812 $2013-wedding-dress-pronovias-glamour-collection-bridal-gowns-ducal__full.jpg

Ben ilkini beğendim. :)

Net görebiliyomusunuz fotografları biraz küçük çıkmış ama tıklayınca büyüyo:26: Ben de daha çok onu beğendim gibi çünkü diğerinin boyun kısmı tül kaplı takı takmak sorun olabilir.Ayrıca mankenin de büyük etkisi var onu seçmemizde maşşalahı var :1:​

bende birincisi diyorum ben önü tül kaplı gelinlikleri begenmiyorum :)

Kesinlikle 1.si derim.
Ama şu var, balık model gelinlikler hiç rahat olamıyorlar malesef.
Yakın bir zamanda katıldığım düğünde gelinimiz balık model gelinlik giymişti, birkaç defa düşme tehlikesi atlattı.
Önünü kaldıramadığı ve çok minik adımlar atması gerektiği için, masa aralarında dolanmak ve özellikle dans etmek ona işkence oldu.

Evet alt kısmın balık olması biraz riskli, çok uzun boy ya da çok yüksek topuk gerektiriyor.
Ama sana yakışacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
bence de 1. çok çık duruyor benim hoşuma gitti doğrusu.

Rahat olamıcağnı tahmin edebiliyorum ama 3 saatlik düğün için rahatlığı değil güzelliği tercih ederim :)
Sonuçta bir ömür fotoğraflarıya hatırlıcaz o günü.
Takılıp düşme anıları olmazsa daha güzel hatırlarız tabi :9:

Evet alt kısmın balık olması biraz riskli, çok uzun boy ya da çok yüksek topuk gerektiriyor.
Ama sana yakışacağını düşünüyorum.
Sağol tatlım başta topuklu giyer ilerleyen saatlerde babete geçiş yapabilirm :9:

balık model çok güzel bir seçim. ancak ben daha yukardan açılmaya başlayanları seviyorum. sanki çok aşağıdan olmuş bunlar. bende size yakışacağını düşünenlerdenim. nedense 2 bana daha seksi geldi:nazar:

ben 2. yi beğendim
kabarık olmayan gelinlikleri çok beğeniyorum zaten asil duruyorlar
güzel seçim mutluluklar

benim fikrimde 2.straplez sevmiyorum,bende balık model olmasada kabarık modelde tül tercih edeceğim

bende 2.yi beğendim valla çok güzelmiş fiziğinize de çok yakışır :21: birkaç modelde benden olsun :32:

Eklentiler

• $66.jpg
    $66.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 78
  • $158.jpg
    $158.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 70
  • $376.jpg
    $376.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 77
Back