• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar beğendiğim halılar sizce nasıl?

canım shagyler çok çabuk çöken halılar bence sık kullanıcan odalara farklı birşeyler düşünmelisin bence

bence hepside hoş ama oturma odasın daha sade ve göz yormayan bişey alsan daha iyi olur. yani düz renk alsan koltuklarına göre...

canım benimde halılarım saray shaggy ama hiç tavsiye etmiyorum.3.resimdekinden yolluklarım var ve sürekli kirli gibi gözüküolar süpürmesi zor baya bi uğraşıyrm içindekileri almak için. balkondan silkelersem anca ozaman biraz kabarıolar. ama büyük halıları silkelemek biraz zor :)
şimdi bi fırsat bulsamda değiştirsem die bakıyorum ama daha 1,5 yıllık evliyim ve hemen hemen bütün halılarım shaggy :(
yıkamaya gönderince güzel oluyolar pufidik pufidik ama sadece 1 hafta gene ezilio üstleri.

çok istiosanda küçük boyutlarda al çünkü hep silkelemek gerekicek ;);)

aldığına pişman olursun holde yatak odamda kullanıyorum bende bıktım temizliği çok zor hep silkelemek gerekiyo

önermiyorlar pek ama ben ücüncünün modelini begendim illa bunlar olcak diyorsan bence salon ve oturma odasi ayni model olmasin baska model olsun birinden biri

Konunuz, içeriğinden dolayı, "Sorular, Sorunlar, Tavsiye ve Öneriler" bölümüne taşınmıştır.
Sevgiler.

Back
X