Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bizimde daha cinsiyei belli değil ama kız olursa naz, eda veya su erkek olursa eşimin adı vedat.vedat tuna olucak yani erkek olursa kesinde kız olursa bu isimlerden biri
33.Haftadayım ve halaaa isim bulamadık...DEFNE ve DERİN isimleri hoşuma gidiyor.Eşimmm halaaa daha var buluruz isim diyor bakalım biz ne koyucazCADIARZU
ben erkek olursa muhammed emir dusunuyorum cunku ruyamda bu ismi gordum kiz olursada azra dusunuyorum ama daha guzel bir kiz ismi bulursam degisebilir fikrim:)
ben de 30.haftamdayım ama isim konusunu bir türlü halledemedik.eşim babasının ismini koymak istiyor ikinci ismini de benim koymamı söyledi ama ben büyüklerden birinin ismini taşımasını istemiyorum.anlayacagınız isim konusu açıldığı zaman hep birbirimize küsüyoruz.ben yiğit,yağız isimlerini beğeniyorum.ne dersiniz?
İSİM BULMA NE KADAR ZOOOOR YA kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı BENİM BEBİŞİMİN CİNSİYETİ TAM BELLİ DEGİL AMA BÜYÜK İHTİMAL KIZ ÖYKÜSU HAYAL RÜYA BEGÜM BAŞAK BENGİSU BUSE BERRAK DAMLA ECEM YAREN BU İSİMLERDEN BİRİNİ DÜŞÜNÜYORUM AMA KARAR VERMEK ÇOK ZOR OLUCAK
Off ya harbi zor iş şükür ki karişan biri yok bide yok şu olsun yok bu olsun deseler yada bizimki çok küçük kimsenin aklina isim koymak gelmior.gerçi erkek olursa isim hazir daha önce yazmiştim yavuzefe kiz olursa neslihanda yanina bişey istiyorum kisa ama güzel öff yaaa
benim kızım olacak Allah'ın izniyle ismini zeren düşünüyorum ilk bu isim hoşuma gitti sonra 3-4 isim daha düşündüm ama sanırım ilk beğendiğimi koyacağım a.s.