Kizlar Bebişlerimizin K,lo Ve Boylarini Paylaşalim

G

GÜLSENE

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi GÜLSENE
SELAMLAR

BEN ŞU ANDA 23+2 HAMİLEYİM BEBEĞİMİN KİLOSU 505 GR ACABA NORMALMİ BAŞKA ÖĞRENEN VARMIDIR ACABA

• Konu Sahibi GÜLSENE
canım ben de 23+2 deyim ama son 1 aydaki kilosunu bilmiyorum 2 hafta sonra kontrole gideceğim.
senin bebeğin kız mı erkek mi?

• Konu Sahibi GÜLSENE
SELAMLAR

BEN ŞU ANDA 23+2 HAMİLEYİM BEBEĞİMİN KİLOSU 505 GR ACABA NORMALMİ BAŞKA ÖĞRENEN VARMIDIR ACABA

canım benimkide bugün öğrendim 480 gr. ama her bebek farklı olur . birbirimizle kıyaslamamamız gerek

• Konu Sahibi GÜLSENE
Tabiikide Kiyaslama Yapmiyorum Yalnizca Bu Haftalarda Olmasi Gereken Kilo Ve Boy Nedir Bunu Paylaşmak Istiyorum Bu Arada Benim Prensesim Olacak

• Konu Sahibi GÜLSENE
mrb bende 23 hafta 3gunlukken gittim 800 gr ma yakın dedı ve 28 cm boyunda

• Konu Sahibi GÜLSENE
hafsaa nettin kiz :))
aman masallah
masallah kem gozlere sis :)
bende daha bilmiom
ama insallah alti gun sonra hem cinsiyet hemde kilo boy solerim size :)

• Konu Sahibi GÜLSENE
benimde 20. haftasında 425 gr di oğlum :)))

• Konu Sahibi GÜLSENE
ben ögrenemedim daha dogrusu sormayı unutmuşum 4 hafta sonra ögrenicem artık kac gr olmuş kızım:çok üzgünüm:

• Konu Sahibi GÜLSENE
Benim oğlum 21.haftasında 515 gramdı şimdi c.tesi öğrenicez yeni kilomuzu

• Konu Sahibi GÜLSENE
benim ikizlerde 460 gramlar 22+5 gunlukler kilolari ayni anliyicaginiz

• Konu Sahibi GÜLSENE
benimde 22 +3 de 533 gr dı bebişim...

• Konu Sahibi GÜLSENE
Arkadaşlar Bende 21.haftada Girdim Ultrasona 421 Gr.di Ama Boyunu Söylemedi.sizce Normal Mi?

• Konu Sahibi GÜLSENE
Bende En Son Doktora Gittiğim Gün 20 Haftalikti 340 Gramdi. Normalmi Değilmi Anlamadim şimdi.

• Konu Sahibi GÜLSENE
kızlar herkezin bebeginin kilosu normal endişelenmeyin illa ki tüm hamişlerle bebekleriniz aynıı gramda olmaz normal endişelenmeyin...

• Konu Sahibi GÜLSENE
benim randevu da 10 gün sonra öğrenince buraya yazarım.. karnım bu aralar bayağı şişti ama inş. bebek almıştır kiloyu.. fisfisfis

• Konu Sahibi GÜLSENE
kızlar bende bugün kontrolden geldim.23+1 im.bebeğimin ağılığı 595 gr.ben ise son iki ayda 7 kilo alarak 61 kilodan 68 kiloya çıkmışım.bişey yediğimde yok nasıl aldıysam o kiloyu çok şaşırdım:)

• Konu Sahibi GÜLSENE
Ölçüleri karşılaştırmamak lazım, doktorumuz normal diyorsa sorun yoktur zaten diyerek
22+ 2 de 454 gr, 24 cm idi.

• Konu Sahibi GÜLSENE
21+5 28 cm'miş bebeğim.Kilosunu sormadım.2 hafta içinde renkli ultrason var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…