- 2 Ocak 2008
- 3.406
- 194
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam Eyetkiner,
Çok panikliyorsun şekercim. Sakin ol. Biz bebeğin kalp atışlarını 7+ 3 te duymuştuk doktorun doğru demiş haftaya duyacaksın endişelenme. 6+4 görünüyorsun şu anda. Bebeğin normal olup olmadığını zaten gebelik kesesi normal ve yolk kesesi gelişmiş ise normal gebelik kabul ediliyor. Allah tamamına erdirsin.
canım çok sağol kk de bazı arkadaşların 6. haftada kalp atışlarını duyduklarını söylemişlerdi. onun için panik oldum bundan önce 4 düşük yaptım hepsi de gelişmediği için düştü aynı şey olacak diye bu kadar paniğim sanırım elimde değil umarım haftaya görürüm inşallah:Saruboceq:
Bence bunu en iyi doktor bilir. Çünkü herkesin hamileliği kendine özeldir. Düşük korkusu yaşama lütfen. Biliyorsun düşüğün en önemli sebebleri kromozomal bozukluklar. Zaten düşmese bile sakat çocuk demek oluyor biliyorsun. Herşey yolunda gidecek dediğim gibi yolk kesesi çok önemli bir bulgudur. Sakin ol bebeğini sev ve onunla konuş. O seni duyuyor ve hissediyor. Sen strese girersen bebeğinde girer. Ben öyle yapiyordum. Biraz komik oluyor ama olsun.