Ben her yerde herkese söylüyorum fırsat buldukça.
Ben 10.-12.haftalardan itibaren alttan çıtçıtlı iç badiler,ortalama renkte tulumlar almaya başladım.Kim diyorsa uğursuzluktur,lafa değil işe ihtiyacım var dedim.Bak ben 26.haftadayım,giyecek pek çok şey almışım yavaş yavaş,çok da akıllılık etmişim.
Çünkü bu saatten sonra çıkıp kapı kapı dolaşıp kılık kıafet almak biraz sıkar adamı,o akılları verenlerin hepsi de 'deli gibi sabaha kadar sınava çalışıp ay ben hiç bişey bilmiyorum diye etrafta dolaşan yalancı öğrenci' tiplerine benzetiyorum ben,gidip baksan hepsinin de herşeyi hazırrdır,yada bir sırtlarını dayamak üzere bir bildikleri vardır.
Sen kimseye bakma,20.haftana gelmişsin arkadaşım,yani hiç mi bişey almadın,ben inanamıyorum.Ol kadar çok şey var ki,bir anda ağırlaşıveriyor insan,yürümek zor geliyor değil alışverişte dolaşmak,
ilerleyen zamanda oda yapmak istiyorsan,bir sürü ihtiyaç çıkıyor zaten,
onun dışında bebekler için sadece kıyafet değil,elektronik aletlerinden hijyen malzemelerine kadar o kadar çok ihtiyaçları çıkıyor ki ikiz bekleyen bir anne adayı olarak bunları hangi haftadan sonra tamamlamayı düşünüyorsun canım?
Oldu da 28-30. haftadan sonra açılman oldu,yattın hastaneye;yok mu aramızda var pek çok örnek Allah korusun da..
Ne olcak,elde yok avuçta yok,o alışverişi bilmem ne tarihe bırak diyenler çıkıp senin alışverişini tamamlıycaklar mı?
Ya bilmiyorum yaaaa...