• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kizlar bebek odalari alindi mi?

Strawberry_83

Guru
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
5.352
1.396
373
slm kızlar benim evim 90 metre kare ama çocuk odası yok mecburen yatak odasına koyucam yatağı takım alamıcam kısacası ama karar veremedim park yatak mı yoksa mobilya mı mobilya alırsam geniş eve çıkınca takımını tamamlamayı düşünüyorum park yataklarda kirlenir die çok içime sinmedi karar veremedim sizce neyapmalıyım?:nazar:

evet canım boyu daha kısa oluyor park yatakların..ama evi küçük olanlar için park en uygunu...mobilaya yataklarında küçükleri var aslında onlarda alınabilir..ileride oda yapmak isteyen mobilya alabilir tabi takım tamamlanır..

odasını hazırlıyorum ben.yerim var çok şükür ama yinede park beşik alıcaz.daha kullanışlı ve portatif.park yatak bende sordum iki boyu var.biri kısa biri uzun
uzunları daha pahalı.200 civarı dedi.

canım bende araştırıyorum bu aralar benimde yerimde kısıtlı ama ben mobilya yatak almayı düşünüuorum.park yatakta en fazla 5ay yatabilir bebek hareketlendikçe aşagıya düşme olasılıgı fazla mobilya yataklar daha derin daha kullanışlı.

bende sadece mobilya alacağım kızlar yanıma koyacağım çünkü biraz
büyüyünce de oda açacağım yerim var ama beşik alayım ayn odada kalalım daha sonra
yan odaya taşırız dedim bakalım sanırım öyle yapacağım hem yanımda olsun
gece kalkması emzirmesi alt değiştirmesi var bir de kışa denk gelio üşümesin kuzucum

Asortie canım ben de senin gibi düşünüyorum, kızımın odasını badana yapacağız, ufak bir halı ve şifonyer tarzı çekmeceli ufak bi dolap ve yatak alacağım. ama dediğin gibi yatağını ilk etapta ben de yanıma koyacağım her ne kadar odalar yanyana olsada gece emzirmek daha kolay olur bikaç ay sonra da yatağını odasına koyarız. ben sonra büyüyebilen yataklardan almayı düşünüyorum, genelde onları tavsiye ediyorlar. ama fiyat araştırması yapmadım henüz. bilgisi olan var mı???:sm_confused:

arkadaşlar ya bende çok kararsızım biliomusunuz.oyun parkları varya ondan alııım diorum yatak odasına koyarız die hem kalkabilio ya sonradan portatif.onu alsam bu sefer odası boş kalcak .odayada çift kapılı bir dolapla şifonyeri alırım diorum.acaba onları alıcam nasıl olsa odasında yatağıda mı olsa
:(offfff kararsızımmmm fikri olan var mıııı?

ben oda yapamam istesemde evim sobalı.
kaldı ki ben ilk 1,5 yıl zaten ayrı yatırmayı düşünmüyorum.aynı odada olcaz.O yüzden sallanan karyola aldım.Duvarın beşiğin çevresinde olan 2 bölümünü onun odası gibi süslemeyi düşünüyorum.
İlerde kaloriferli eve çıkarsam zaten genç odamız var hazırda.beşiğide eklerim süper olur.

bende kendı odama yatak odası mobılyama uygun bır kucuk sallanır mobılya karyola yaptırıcam
sıfonyerımı onun esyaları ıcın bosaltmaya basladım bıle
seneye kendı evıme cıkınca odasını hazırlamayı dusunuyorum
belkı odasına sadece sıfonyerı ıle bır yatak koyarım bıraz buyuyunce kendı ıstegı uzerıne bır oda da hazırlayabılırım

bizim kızımdan dolayı zaten çocuk odamız var kızım artık ya bizimle yada kendi odasında tek kişilik bazamız var onda yatıyor ve kendisinin büyüyen beşiği vardı oda hiç bozulmadan duruyor yani oğlum biraz büyüyünce onda yatacak ama doğar doğmaz odasına koyamam kızımıda koymamıştım kızımı bambu beşiklerden almış onda yatırmıştım şimdi oğlumada park yatak alacağım kısmetse çünkü ablam kullandı çok kullanışlı birşey 2,5 yaşına kadar yattı çocuk o yatakta çok memnundu bu yüzden bende ondan alacağım hem işin bitince zaten toplanıp kalkıyor oda ayrı bir güzelliği

bende ilk etapta yanımda yatırcam. önceleri mobilya karyola almayı düşünüyordum ama benim tek kişilik bazamda var yepyeni duruyo. şimdi karyola da alınca seneye kendi evime çıkınca odasına hangisini koyarım diye düşündüm fazla geldi. en güzeli park yatakların büyüklerinden almak. kraftın bu sene yeni bir modeli çıktı eskilerine nazaran daha dar ve uzun. normal yatak gibi yani. eski park yataklar gereksiz geniş ve kısaydı. 2 yaşına kadar zor yatardı. ama uzunlarda baya bi yatabilir. kademeli olduğu için içi derinleşiyo onların. hem de biyere giderken topla götür çok pratik. hemde ucuz . ilerde işim bitince toplar koyarım kenara içim yanmaz.kendi evime geçince bazada yatacak kadar oluncaya kadar park yatakta yatmazsa koynuma alırım kuzumu bende:) hayalim zaten sarmaş dolaş koynumda yatırmak.yerim onu..

ben de henüz bir türlü karar veremedim, evim müsait olduğu için bir mobilya yatak ve şifoniyer almayı planlıyorum yani bir oda yapacağım bebeğime. Büyüyebilen yataklardann alacağım en azından 10-15 sene kullansın sonra genç odasına geçiş yaparız. Yalnız bir süre yanımda da yatırmayı planlıyorum en azından 6 ay kadar işte o zaman yanıma bir de beşik almam gerekecek sanırım çünkü yatağı odama sığdıramam. O konuda kararsız kaldım.

Back