canım doktorun samimi olması lazım,bende özelde doğurdum ve çocuk doktorumda orda ama adam para göz değil,dedimya bizi hep devlet hastanelerine yönlendirdi..araştırmakta lazım tabi..yoksa insanları en hassas oldukları konu olan çocukları hususunda sömürebiliyorlar..Allah doktorumuzdan razı olsun..elbetteki gerektiğinde bizimde cebimizden büyük paralar çıktı,yavrumun canı sağolsun..mevzu para değil,mevzu hem duygusal hem maddi bağlamda sömürülmemek,buda sormadan araştırmadan olmuyo işte.bebeğin iyi bir hastanede olmuş rop ameliyatını,sonuçta iyiyse bunları düşünerek canını sıkma.evet para kolay kazanılmıyor ama yavrularımız için herşey..
Bize nörolojik muayene istemedi doktorumuz dün genel muayenemiz vardı bende sormadım gelişimini güzel buldugu için mi acaba bilemiyorum. Fiziksel olarak yaşıtlarını yakalamış dedi nörolojik olarakta kızım şuan düzeltilmiş 4 buçuk aylık 4 ila 6 ay arası güzel gidiyor dedi. Dönüyormu diye sordu bende döndü bi kaç kez ama bunu gün içinde öyle sık sık tekrarlamıyor dedim kilosuna yordu :)) Destekli oturtmaya başla ve yiyeceklerini öyle yedir dedi zor oldu bugün denedim durmuyorki hiç
Merhaba ben de 29+6 haftalık 1580 gr kızımı dünyaya getirdim. Şimdi 5 ay 9 günlük, düzeltilmiş 3 aylık. Normal aşıları için özel bir doktorun muayenesine götürüyorum. Aynı zamanda takibini de yapıyor.
Bizi kardiyoloji için bir doktora yönlendirdi. Muayenesini özelde tavsiye ettiği doktora yaptırdık. Doktor aynı zamanda yeni mahalle ssk da kardiyoloji doktoruymuş. Kalp için takiplerimizi yeni mahalle ssk da yaptırıyoruz. Randevu için mesela çarşamba günü için mi alacaksın, pazartesi gece 12 den sonra internetten alıyorsun. Randevular kısa zaman da doluyor. Nöroloji için de randevu aldım doktor muayene etti. Kafa ultrasonu için randevu verdiler. Fizik tedaviye yönlendirdi. Ayaklar için bir kaç hareket gösterdi.
cnm bebişlerimiz hemen hemen aynı ozaman.benimkide düzeltilmiş bir hafta snr 4 aylık olacak ama henüz dönemiyo dönmesini bırak çaba bile sarfetmiyo ama bıraksak yürüycek daha hevesli.tutmayada yeni başladı.doktor banada yaşıtlarını yakalamasına az kalmış dedi.seninki şu an kaç kilo merak ettim.maşalllah diyelim tabi, allah büyüdüklerinide görmeyi nasip etsin inşallah...
benim gittiğim kardiyologda gündüz yenimahallede görev yapıyor,ismi kazım öztarhan,ordan randevu alamayınca özeline gittim,çok ilgili bir doktor
Kilosu 7250 boy 64 cm baş çapıda 42,2 çıktı. Kızım iki eliyle oyuncaklarını oynamaya başladı herşeyi takip ediyor doktoru oyuncak gösterdi tutmak istedi tuttugunu ağzına sokuyor sen dişte çıkarırsın bu gidişle diye söylendi hatta :))
cnm ya aslında aynılarmış benimkide 4.ayına bir hafta var ve 7000 gr.boyu 62 cm.baş çevreside 40 cm.ama doktor yaşıtlarını henüz yakalamadı ama az kalmış dedi neden acaba ??
akimera merhaba ara sayfaları okuyamadım ama göztepe den randevu almakla ilgili yazmak istedim.Biz de başta senin gibi alamadık.Sonra saat 00:00 da denedik ve aldık.Hastaneye gittiimizde en son randevu alım sAAtinin 00:08 olduğunu gördük.5 dk içinde halletmen gerekiyor yani.Kolay gelsin cnm.
meraba bende pramatüre annesiyim bende bütün takiplerini yaptırdım bizde roptan sonra vepbayer testi istediler uyutularak yapılıyomuş narkoz falan vermediler yalnız gece dörtten sonra uyutmayın burda uyuycak dediler bizde öle yaptık yalnız birazda uyku ilacı içirdiler bunda korkulcak bişey yok birde üç aylıkken felendı fizik muayene istediler ondada fizik hareketleri gösterdiler onlarda çok basit hareketlerdi biz zaten yapıyoduk sağ yanına çevircek sin sonra sol yanına masaj hareketleri falan yapcaksın fizik muane yaptırmadıysan önemli deil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?