merhaba öncelikleAllah bağışlasın ve çok geçmiş olsun,tüm prematür bebeklerden tedbir amaçlı isteniyor bu tetkikler.nöroloji muayanesi dediği çocuğun kafasına ultrasonla bakılması.yani kısa ve basit bi işlem.bakırköy yenimahallede yapılıyor .bende orda yaptırdım..olumsuz çıkan duymadım hiç korkma.
selam benım kılerde 28 haftalık dogdu kuvezde havale gecırdı ıkısı norolojı dr kuvezden cıktıktan sonra mutlaka gorucem dedı eeg lerı cekılıdı sorun yok cok sukur sedanın bı eeg sı daha cekılecek bısey yok ama tam sonuç ıcın gercekten cok pahalı .nadır bulunan oldukları için cok para alıyolar ..bende anadolu yakasındayım aslında marmara hastanesınde yapılıyo ama randovular dolu .........benım dr goztepe sskda da calısan bı dr aydan hanım..........gelışmelerı cok ıyı cok sukur sıkıntımız yok bıze fızık tedavı onermedı o yuzden sadece gunn ıçınde masaj onermıstı onu bıle yapamadım üç tanbe olunca sadece banyo sonraları masaj yaptım bebeklere gelısımlerınde sıkıntı yok duzeltılmıse gore gıdıyopruz goz dr munzda ozel ınş bu ay onada gıdıcez altı ay sonra gelın denmıstı.......sadece işitme testlerı var ınş sıkıntınınz yoktur benımde yok ama ıçım rahat ets dıye gıdıyorum hep ılerde neden demım dıye..........muayenesı 300 lıra ..........bızden azcık uçuz ındırımı yapıyo eeg ıse 250...............rabbım yardımets herkese ınş
akimera bakırköy yenimahalledeki ssk kadın doğum ve çocuk hastanesi .umarım yakındır sana.özeller çok pahalı
anladım akimera fakat işin güzel tarafı bakırköy ulaşımı çok kolay bir semt...ve burası yılların hastanesi kadın doğum ve çocuk üzerine, çocuk nöroloğu bulmak çok zor,var olanlarda 300 tl den kapı açıyor muayene ücreti olarak ve birde ultrason bedeli muallim bahsetmiş zaten yani nerden baksan 500-600 tl yi buluyor, ben senin ekonomik şartlarını bilemem fakat bu hastane ssk'ya ait ve sigortan varsa yol parasından başka bir bedel çıkmaz cebinden , aklında olsun.karar senin,çocuğun için en doğrusunu sen bilirsin bir anne olarak ama bütçede önemli bir faktör değilmi..Allah şifa versin,ertelemeden çöz kısa zamanda bence
var muallimcim ben orda yaptırdım berayı , 4o dk falan sürüyo.uyutmak gerekiyo bi tek..sonra koca koca kulaklıklar takıyolar,tıpkı bi dj edasındaydı benimki :)) tiz tonlarda sinyaller verip ölçüyolar işte beyin dalgalarıyla tepkilerini.10-15 dk içinde veriyolar sonucuda
canım normal kendin uyutuyosun narkoz falan yok,ayağımda salladım ben yastık buldum :))) sadi konuktan kbb randevusu alıp işitme merkezine çıktık ordan gün verdiler 7 aylıktı benimki yaptırdığımda.bu ileri düzeyde bi test.yaptır kafan rahat olsun derim çünkü seslere tepki veriyor olması bi ölçüt değil dedi doktor.yenimahalledede var istersen hem nörolojiden hem kbb dan randevu alırsın kolaylık olur
evet canım bakırköyde.. tam adı bakırköy sadi konuk eğitim ve araştırma hastanesi,yenimalle dediğim doğum ve çocuk hastalıkları hastaneside buraya araç ile 10 dk mesafede.bi akraban yokmu avrupa yakasında 1-2 gün kalabileceğin ? uyur 40 dk merak etme,kulağına verilen ses ninni gelir ona :))) her iki hastanedende internetten randevu alabiliyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?