allaaa allaa kizlar siz oyle yazinca benim birden kafam karisti, acaba yanlis mi yapiyorum diye... ama bizim doktorumuz ek gida verseniz bile gunde en az 500 ml mama verin demisti, sonra dusundum ben yurt disinda yasiyorum ya, acaba burdakilerin beslenme programlari farkli o yuzden mi size tuhaf geldi diye, amaa yok internetten arastirma yapinca da ayni sonuca ulastim. hatta sizin icin Milupanin sitesinden su satirlari kopyaliyorum :
"Unutmayın ki ek besin döneminde de bebeğinizin süt ihtiyacı devam eder. Bu dönemde onun bağışıklığını güçlendirmek için en az 500ml anne sütü ya da bebek sütü vermeye devam edebilirsiniz."
yani ben gunde sabah bir uyumadan once bir veriyorum, toplaminda 540 falan yapiyor... yani normal bisi bu. haaa kahvaltilik verme fikrine katiliyorum, yavas yavas alistiriyorum tadimlik, ama bizim doktor hala peyniri yasakliyor, yumurtada haftada en fazla iki kez.
ah canım ya olurmu öyle şey seninki artık büyümüş sen doktorunu değiştir bakalım bak sağlık ocağında demişlerdi ozaman kızım ufacıktı düşün yani gün aşırı yumurta sarısı ver diye ben sabah kahvaltısına sütle muhallebi yapıyorum içine fındık büyüklüğünde tereyağını labne peynirini pekmezini yumurtasını bazende cevizini karıştırıp veriyorum bence sende ver bende günde 500 ml süt içirmeye bakıyorum ama illa biberonla olmasada çorbasına yada muhallesbisine süt katıyorum 500 ml tamamlıyorum sen 1 öğünü çoğalt sütünüde gece ver al sana fazladan 1 öğün vitamin deposu
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Son düzenleme: