• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar bebeginizi dogurdugunuzda ne zaman disariya ciktiniz bebisinzle

ilk dr kontrolünü saymazsak ilk olarak 1 aylıkken dışarı çıktık kızımla arabasına koydum yürüyüş parkında yarım saat gezdim oda bana yetti ama o gün hava çok sıcaktı güneşliydi kızımda arabada uyudu zaten..

1 aylıkken çıktık. ama o zaman hava soğuktu fazla uzağa gitmrdik. hava sıcak olsaydı ve de şimdiki aklım olsaydı o kadar beklemezdim. ben haftalarca odadan dışarı bile çıkarmadım oğlumu üşür diye...

7 günlükken dışarı çıkmıştım evde insan bunalıyor eğer emzirecek yer bulabileceğine güveniyorsan dışarı çıkabilirsin ben genelde camide emziriyorum canım dışarı çıktığım zaman iyi oluyor

kizlar bebegim 1 haftalik oldu ama inanin iyice bunaldim evde durmaktan ne zaman disariya ciktiniz bebisinizle ve neler yapardiniz

canim hayirli olsun bebişin öncelikle :)

ben 4 günlükken ciktim tek basima..bebegimlede 3 haftalik felandi galiba ilk ciktigimizda (hastane haricinde)..cok sıkıldıysan ve bebeginin dişari cikmak için küçük oldugunu düşünüyorsan bebegini güzelce emzir,uyut..yarim saatligine tek basina cik disari..bana cok iyi gelmişti..he deyince cikilmiyor bebişlerle..ama kendin bi markete bile olsa git,hava al..zaten 2-3 haftaya kalmaz bebişinle gidersin her yere ;)

bebekle 40 ından sonra çıkmaya başladım ondan önce bende çok bunalıyodum eşim işten gelince ona bırakıp markete gidiyodum hava almak yetiyodu kendime geliyodum

aaaa hep ewde hep ewde bunalırım walla 5 günlüktü çıktık doktor kontrolü için sonrada hawa güzelse bişileri bahane edip çıktım sar sarmala bişi olmaz allaha emanet pusedin içinde dünyadan bi haber zaten. hawa al dön o bile yetiyor insana

walla kizlar bugun bebisimin kontrolu vardi hersey gayet iyiydi ve belcikada yeni dogan bebekler icin ilk uc defa eve gelirler kontrol icin herneyse bende bebisimi emzirdin sikkicana giydirdim ciktik disariya oooh okadar iyi geldiki anlatamam valla bebisim suan 10 gunluk ama artik havalar da isindi cikmak iyi geldi

ilk doktor kontrolu dogumdan 1 hafta sonra , ordanda annemi havaalanina birakmaya gittik. ama benim hatun doktor haric heryerde uyudu bolbiol.. 2 haftaliktan sornada yuruyuse cikardim... havalar guzel olsaydi ve benim dikis agrilarim uzun surmeseyi hergun cikarirdim daha erkenden. cunku drlar oneriyor bagisiklik sistemi gelissin diye

annemle kaynanam başımdaydı kırkımdan önce çıkarmadılar,sadece dr kontrollerine gittik.bide havalarda bozuktu biraz,şimdi havalar güzel ama bebeğim biraz hasta,gene evdeyiz yani..

Ben dogumdan hemen diger günü ciktim :)

Oglum sarilikli dogdugu icin doktorlar bolca anne sütü ve günes dediler...3 gün hastane bahcesinde,hastanenin bebek arabalri ile gezdik eve döndükten sonrada her gün yarim saatligine disari ciktik tabi günesli havalarda...Tabi baslarda cok tedirgindim ( ehh simdide pek gitti sayilmaz) cocugun üstünü "aman cok abartmiyayim terlemesin" diye acarak sonra " aman üsür "diyip örterek ac kapa ac kapa yarim saatlik gezmemizi bitiriyordum..

be 15 günlükken ev gezmesine gittim marttadoğgdu kızım ozaman hava soğuktu sonra 17 günlükken hava alanına gitim.ondan sonra ev gezmelrine basladım ilk dışarı gezmemiz 41. gündü arabasıyla gezdik ben mamada vediğim için dışarda sorun olmuyo yanıma termos alıyorum evde hzırlayıp yanım alıyorum dışarda ısıtma sorunu olmuyor.valla kaynanam ve esim nekadar dırdır etselerde hiç takmadım.canım nezaman istese çıktım kızımla.herkes hayret etti.laf sokanda çok oldu kızımı sevme bahanesiyle aaaa kız sen yinemi dışardasın diyerek güya bebeğimi seviyolar.birine dedimk nesandınız bebeği olunca evemi kapanacaktım dedim hiç altta kalmıyorum valla.hele kaynanamın daha erken 2 aylık biledil,2 aylık olur daha erken 3 aylık bile dil demeleri umrumda olmadı.insan kafayı yiyor zaten zorlu bir süreç moral olur gezmek.haydi yeni anneler herkes dışarı:)))

Aralıkta doğum yaptım. 5 günlükken doktorumuz kontrole çağırmıştı, kontrol sonrası bi avm ye gidip bişeyler içmiştik eşimle. sonra zaten bizi kimse tutamadı. hala geziyoruz çok şükür

valla kıştı doğuktu moğuktu ama ben bir haftalıken çıktım , zaten 5 günlükken doktor kontrolu vardı , bir haftalıkken de çıkardım dolaştık avm de biraz kendime geldim.. ama şimdi 6 aylıkk oldu ve eve girmek istemiyo sıpa , pek sokak meraklısı kaydirigubbakcemile3

Back