• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bebeğimi mi hissettim sizce?

solmelegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2022
135
34
28
25
kızlar 16 haftalık hamileyim akşam üstü sol tarafta göbeğimin bir tık yanı ve bir tık altında balık çırpıntısı gibi bişey hissettim bir kaç kez devam etti sonra durdu daha da olmadı sizce bebeğin hareketlerimiydi🤦 ne hissedeceğimi şaşırdım
birde kaçıncı haftadan itibaren bebeğinizi hissetmeye başladınız?

kızlar 16 haftalık hamileyim akşam üstü sol tarafta göbeğimin bir tık yanı ve bir tık altında balık çırpıntısı gibi bişey hissettim bir kaç kez devam etti sonra durdu daha da olmadı sizce bebeğin hareketlerimiydi🤦 ne hissedeceğimi şaşırdım
Olabilir canım bazen erken. Hisedebiliyorlar bende şuan 18 haftalik hamileyim bazen boyle karincalanma falan hissediyorum . büyüdükçe hareketleri ortaya cikar

Merhabalar cinsiyeti ne acaba

17 18 19. Haftalarda ilk gebelikse hissediliyo ikinci ve sonrakiler daha erkenden hissediliyor ben 19. Haftada kesin hissetmiştim🪷

Suyun içine cisim atmışsın onun hızlı dalgası gibi gidip gelen bi his olduysa evet bebeğin hareketi 😝 hatta tam karında olmaz göbek deliğinin 4 parmak altından olur. Benim de ilk gebeliğim 19.haftada ufak 21.hafta itibariyle netleşerek hissetmeye başladım. En net olarak 25 26.haftalar arası başlıyor bildiğiniz elinizde bebek tutuyomuş gibi oluyor 🥲 sağlıcakla gelsin

Back