Çocuk Hastalıkları kizlar bebegim ishal oldu............bakarmisiniz?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
canım,kakasının rengi altın sarısıysa ve kan yoksa problemde yoktur.dün benim oğlum 7 kere yani nerdeyse her emişten sonra bellerine kadar kaka yaptı.ama bugün daha bir kere yaptı.bence sıcaklarlada alakalı olabilir.ben hergün taze kaynatıp ılıttığım sudan bebeğime içiriyorum..ayrıca ilacı aşıdan sonra ateş olursa ver bence..ve bende calpolle ilgili haberleri duyduğum için 2 ayrı doktora danıştım.güvenle kullanabilirsin bizde bebeklerimize kullanıyoruz dediler...

az once gazla birlikte kaka yapti yesile donmus sanirim benim usutmem onu etkiliedi hem gaz da var dr onemli degil dedi su ver kaynatilmis emzirmeye devam et dedi iceride yatiyor uykusu var ama numaradan agliyor gunduz uykulari tamamen bitti 10 dk dustu delircem vallahi sabahin 6sinda kalkiyor gecede de uyaniyor uzerine bu ishal iyi olmadi

nasıl da imrendim size anlatamam benim bbeğimin bezini açınca kaka görmeiğim için ah kızlar ah benim bebeğim çok sorunlu kakasını ben yaptırıyorum dara geliyo ağlıyo yeni doğduğu zamanlar nasıl da günde 5 defa falan yapardı şimdi zor hiç kendi yapamıyo doktor şurup verdi çok ağır geldi içi su oldu yavrumun sancıdan duramadı vermedim daha ılık su ver dediler verdim kakası yumuşladı ama yine kendi yapamadı gazını çıkaramadığı için mi kendi yapamıyodu acaba şimdi gaz sorunumuzu hallettik gibi umarım kakasını da yapabilir ağlamasına dayanamıyorum ağlamak ötesi bişey çünkü yine de bu konuda aynı dertten müzdarip olan varsa yardımcı olursa sevinirim kızlar bebeği kaka yapana ne mutlu

nasıl da imrendim size anlatamam benim bbeğimin bezini açınca kaka görmeiğim için ah kızlar ah benim bebeğim çok sorunlu kakasını ben yaptırıyorum dara geliyo ağlıyo yeni doğduğu zamanlar nasıl da günde 5 defa falan yapardı şimdi zor hiç kendi yapamıyo doktor şurup verdi çok ağır geldi içi su oldu yavrumun sancıdan duramadı vermedim daha ılık su ver dediler verdim kakası yumuşladı ama yine kendi yapamadı gazını çıkaramadığı için mi kendi yapamıyodu acaba şimdi gaz sorunumuzu hallettik gibi umarım kakasını da yapabilir ağlamasına dayanamıyorum ağlamak ötesi bişey çünkü yine de bu konuda aynı dertten müzdarip olan varsa yardımcı olursa sevinirim kızlar bebeği kaka yapana ne mutlu

kiyamam ben ona aci cekiyordur tabi yavrum derdini aglayarak anlatiyor baska bir dr gitsene belki baska bir yontemi vardir duzene girer rahatlar yavrum o agladikca sen bitersin seni iyi anliyorum canim cok gecmisler olsun

X