kızlar bebeğim hastalandı.

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
cumartesi akşamı hava çok soğuktu. bizim ev sıcak olduğu için bebeğim tişörtle duruyordu. bir ara canı sıkıldı. huysuzlandı. kayınpederim aldı çocuğu buz gibi balkona çıkardı sussun diye. ayakları çıplak başı kabak.. üstünde kısa kollu. baba üşür dedim koştum battaniye getirdim sardım oğlanı. 5-10 dakika tuttu çocuğu soğukta. sonra içeri getirdi uyuttu. o gece bişey farketmedim. ertesi gün baktım yavrum ateşlendi. fitil verdim filan düzeldi. ama etkisi geçince tekrar yükseliyor. bugün de sabaha karşı doktora götürdük. antibiyotik verdi. üşütmüş dedi. sırasıyla dolven ve calpol ver dedi. siz ne yapıyorunuz bebek ateşlenince? kendimi çok kötü hissediyorum. biraz da dertleşmek için açtım bu konuyu. yavrum gülmüyor, uyuyor şimdi. huzursuz çok mafoldumben

ahh yavrum büyükerimiz düsünemiyorlar malesefff cok kizdim cok gecmis olsun tatlim
benim oglum bir iki haftaikti nezle olmustu baya tikaliydi burnu anne sütü damlatmistim gecen haftalardada 39,7 derece ateslenmisti gecenin bi yarisi emzirmek icin uyandigimda.... bir tane fitil verdim 3 gün devam etti atesi disinden dolayi...ihlamur kaynat tatlim bulabilirsen taze iyi olur fitili 39 dan sonra veriyoruz biz
onun haricinde eklem yerlerine soguk suyla islatilmis bez koyuyorum cnm gecmis olsun bebisine :gitme:

ah canım kıyamam ben ona..
ben gene kadir tuğcuya sor bir dicem canım..
alya ateşlendiğinde ben başında bekliyorum 38i hiç geçmedi gerçi.

canım çok geçmiş olsun bende hafif ateşte calpol veriyorum 39 civarındaysa fitil veriyorum.

ah şu erkekler anlamazlar
bende ateşi çıktığında calpol veriyorum
ıslak bez koy canım alnına koltuk altlarına filan
geçmiş olsun

geçmiş plsun aslıcım acil şifalar arkadaşım

teşekkürler kızlar. bugün de ishal başladı. yarın tekrar götürücem doktora. nasıl bir bayramdı anlamadım. ateş 39u hiç bulmadı çok şükür. 6 saatte bir dolven ver dedi doktor. fitil vermiyim mi yani?

Geçmiş olsun kızlar bayramda benim oğluşumda hastalandı dün gece uyandı ayağımda tekrar sallayıp uyutayım dedim bi kustuki ne üstü nede yatak yorgan kaldı yerine bırakınca uyanıyordu bütün gece ayağımdaydı inş. en kısa zamanda atlatırlar.

Hava birden soğudu, çok dikkat etmek lazım. Ateş 38 i geçmiyorsa telaş etmeye gerek yok, fitil yerine ateş düşürücü şurup vermen daha iyi olur kanaatimce.

Tekrar geçmiş olsun. Telaş etme annesi bundan sonra iyi koru ki bebeğini hastalığı devam etmesin:teselli:

teşekkürler. bugün doktora gittik. boğazı çok fena dedi 5 tane iğne yazdı. ahh ahhh. milletin düşüncesizliği yüzünden hasta oldu kuzum. daha da çocuğum ateşli adam almış kucağına dışarı çıkarıyor hala.

kızlar bizim doktorumuz ateş düşürücü olarak ibufen i tavsiye ediyor onun üzerine başka ilacı tanımam diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…