Yaaa çok güzel hayırlı olsun canım bende görebilirim inşallah çizgileri adete 2 gün kaldıÇıkar canım yani kişiden kişiye değişiyor ama benim çıktı 6 gün kala çok silik bi çizgi ilk 2 6 ve 5 gün kala

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa çok güzel hayırlı olsun canım bende görebilirim inşallah çizgileri adete 2 gün kaldıÇıkar canım yani kişiden kişiye değişiyor ama benim çıktı 6 gün kala çok silik bi çizgi ilk 2 6 ve 5 gün kala
Benim de geçen ay aynı durum oldu bir kez silik çıktı sınra iki tanr test yaptım çıkmadı bende güvenemiyorum artıkbende bugün 2 tane test yaptım ilkinde cıktı ikinci de cıkmadı şaka gibi
Bakın ilkinde var ikincide yokancak beni bulurdu bu şans erken gebelikte de cıkmadı. Testlere güvenmiyorum artık
Benim de geçen ay aynı durum oldu bir kez silik çıktı sınra iki tanr test yaptım çıkmadı bende güvenemiyorum artık![]()
Testi izi tekrarladınız mı acabaBenim de geçen ay aynı durum oldu bir kez silik çıktı sınra iki tanr test yaptım çıkmadı bende güvenemiyorum artık![]()
Korkuyorum negatif görmekten henüz 6gun var varsa bile çıkmaz diye yapmıyorumAy hadi inşallah test yaptınmj peki
Naptın aldın mı testSon iki benimde ama test almayı düşünüyorum
Bugün tekrar yapmadım canım yarın çıkınca alıcam testTesti izi tekrarladınız mı acaba
Malesef gidemedim yarına kaldıNaptın aldın mı test ☺
Bende de aynı belirtiler var psikolojiktir belki diye üstünde pek durmuyorum ama farklı bir his geliyor işte durduramıyorsun onuBen her ay umutlu oluyorum kesin bu ay hamileyim diyorum herdefasında kırmızılar geliyor amaa bu ay çok daha fazla umutluyum adetime 6gun var ama adet sancıları var kasık ağrısı ve sebepsiz şekilde deli gibi dondurma yemek istiyorum göğüslerimde şiddetli sizlamalar şişkinlik var bakalım ne olacak bu ay
İnşallah canım tutmazsada çörek otuyla bir karışım hazırlanıyormuş yumurtalar daha kaliteli oluyormuş onu deniycem bakalım rabbimin vardır bir bildiğinşaka gibi gerçekten o kadar heveslendim ki hamileyim diyeinşallah bu ay tutar canım senin artık banada regl gününü beklemek düşer
İşte o his bizi hep damdan düşürür gibi patadak düşürüyor ama bakalım inşallah bu ay sevindirirBende de aynı belirtiler var psikolojiktir belki diye üstünde pek durmuyorum ama farklı bir his geliyor işte durduramıyorsun onu![]()
Yaklaşık 3 gün once vardı biraz bendede. Ama elim yüzüm ayağım hep şiş gibi hissediyorum burnumda uçuklar çıktıİşte o his bizi hep damdan düşürür gibi patadak düşürüyor ama bakalım inşallah bu ay sevindirirbacak ağrısı var mı bende bacak ağrısı da var eşim dalga geçiyor hamilesin bu ay kesin diyor
![]()
İnşallah bu ay ikimizde de sevinç çığlıkları atarızYaklaşık 3 gün once vardı biraz bendede. Ama elim yüzüm ayağım hep şiş gibi hissediyorum burnumda uçuklar çıktıbelli olmaz belkide hamişsinidr ☺
Benin adet duzenlidir hatta kurulu saat gibi aman gecikmesin iyice hamile moduna girerimAdetiniz geçene kadar bekleyin bazen adet gecikince bile olmayabiliyor bende bu ay olduğu gibi dört gün geçti ilk defa ama olmadı ama tabii adet gecikmesi de iyi bir şey vücut hazırlanıyormuş diye biliyorum şimdiden heves etmeyin belki üzülürsünüz diye diyorum başka şeylere odaklanın![]()
İşte olacağını diyorum kaptırmayın diye benim de maşaAllah düzenlidir ilk defa başıma geldi dedim oh bu ay oldu olmamış o yüzden kendinizi her şeye hazırlayın ya İnşaAllah hamilesinizdir ama değilseniz de bi yıkımBenin adet duzenlidir hatta kurulu saat gibi aman gecikmesin iyice hamile moduna girerimadet gelmeden böyle ise ruh halim gecikince kendimi hayal edemiyorum
![]()
Hadi inşallahBugün tekrar yapmadım canım yarın çıkınca alıcam test