• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bata 6 gün testte çıkarmı?

Mernana

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
83
35
8
24
Kızlar adete 6 gün kaldı bir süre önce test yaptım erkenden bariz belli silik bir çizgi çıkmıştı konusunuda açmıştım. Sonra erken test yaptım negatif çok çok erken yapmıştım testi acaba erken döllenmemi derken değilimdir diye salladım. İki gündür afedersiniz çok fazla gaz çıkarmaya başladım şüphelerim yeniden arttı sizce test yapsam çıkarmı?

9 güne kadar çıkan duydum erken döllenmeyse tabi bende 5 gün kala yapmıştım üstelik de sabah idrarı değil akşam alalade Bi saatte çıkmıştı

Kızlar adete 6 gün kaldı bir süre önce test yaptım erkenden bariz belli silik bir çizgi çıkmıştı konusunuda açmıştım. Sonra erken test yaptım negatif çok çok erken yapmıştım testi acaba erken döllenmemi derken değilimdir diye salladım. İki gündür afedersiniz çok fazla gaz çıkarmaya başladım şüphelerim yeniden arttı sizce test yapsam çıkarmı?
Merhaba benim de şuan adetime 6 gün var aynı gaz durumunu ben de yaşıyorum ve kasık batmalarim oluyor bir sağ tarafta bir sol tarafta test yapmaya korkuyorum 🙄🙄 siz naptınız merak ettim

Merhaba benim de şuan adetime 6 gün var aynı gaz durumunu ben de yaşıyorum ve kasık batmalarim oluyor bir sağ tarafta bir sol tarafta test yapmaya korkuyorum 🙄🙄 siz naptınız merak ettim
Yaptım canım
E1125AB4-1968-43D5-AEB9-A49B203EEEE5.jpeg

Bu şekilde çıktı 25 dk sonra falan 2 gün kaldı beklemedeyim inşallah vardır ama çokta ümitli değilim 🤭

Sen bence bekle ama kırmızları görünce üzülüyoruz sonra 😩🙏

Bende son 6 gün yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama bu kadar erken kasık ağrım başlaması umutlandiriyor 2 gündür kasık ağrısı çekiyorum ve bu havada deli gibi dondurma yemek istiyorum :KK64:

Çıkar canım yani kişiden kişiye değişiyor ama benim çıktı 6 gün kala çok silik bi çizgi ilk 2 6 ve 5 gün kala

Eklentiler

• C346DED6-9D0F-4C7E-A61A-754D1378ED1C.jpeg
    C346DED6-9D0F-4C7E-A61A-754D1378ED1C.jpeg
    136,1 KB · Görüntüleme: 66
Back