• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar bat.tan önce??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Varbihaller

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2020
426
282
53
34
Merhabalar kızlar, bat 5 gün gecikti ve 4 gün önce yaptığım test negatif çıktı. Ama aklıma takıldı. Bat tan 2 gün önce ilişkiye girildiğinde hamile kalma ihtimali var mı? Ve diyelim ki tuttu (nasreddin hocanın göle yoğurt çalması geldi aklıma böyle de deyince) hemen adet gecikmesi yapar mı?? Yani az bişey de olsa leke vs gelmez mi?? 🤔 🤔

Eğer hamilelik olsa bile bu kadar zamanda testte çıkar mı ki?
Ya eşimle adet bittikten sonraki birlikteliğimizden şüphelendim gecikince bi de onu düşünerek test yaptım ama negatifti.. İşte acaba diyorum tam tersi günümden gemen önce kalabilir miyim? Öyle bir ihtimal var mı? 🤔

Ya eşimle adet bittikten sonraki birlikteliğimizden şüphelendim gecikince bi de onu düşünerek test yaptım ama negatifti.. İşte acaba diyorum tam tersi günümden gemen önce kalabilir miyim? Öyle bir ihtimal var mı? 🤔
Evet var olabilir. Bir çok kişi bu şekilde hamile kalabiliyor.
Ben de 31 ağustostan sonra bir hafta boyunca denedim. Geçen ay 15'inde adet olmuştum bu ay 20 sinde olmam lazım en geç. Testi ne zaman yapmayalım bilemedim 🤷🏻‍♀️ bazı ilaçlarım var gebelikte kullanılmaması gereken bir an önce kesinleştirmem gerek..

Ben de 31 ağustostan sonra bir hafta boyunca denedim. Geçen ay 15'inde adet olmuştum bu ay 20 sinde olmam lazım en geç. Testi ne zaman yapmayalım bilemedim 🤷🏻‍♀️ bazı ilaçlarım var gebelikte kullanılmaması gereken bir an önce kesinleştirmem gerek..
Teşekkür ederim.. Ben de 20sine kadar beklicem olmazsam 22 23ü gibi gidip kan vercem direkt.. Bence sen de öyle yapabilirsin 21nde hala olmazsan inşallah tabii olmazsın kan ver direkt 😇

Yumurtlama geç olursa olur. Net olarak zamanını bilmiyorsan yumurtlamanın neden olmasın

Demek baya bir kişi var böyle adetten 1 2 gün önce kalan.. İlk hamileliğimde böyle bişey yaşamadım da o yüzden tuhaf geldi sanırım. 😁 Neyse belki adet bile olurum kendimş boşuna kodlamayayım 😐

Back
X