• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Bat Günü Pozitif Çıkardı Olsaydı Bişey Demi??

NuuNu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2020
412
136
53
Bat hatta 1 gün de gecikti testlerim hep negatif göğüslerim acıyor, çok az kasık batmam oluyor akıntım yok ne durum bu sizce?

Canım bat günü on gün geçince çıkmıştı benim idrarda geç döllenme olmuştu (kaybettim ama hayırlısı buymuş) kesin bat günü bir gün geçince çıkar diye bir şey yok

Canım bat günü on gün geçince çıkmıştı benim idrarda geç döllenme olmuştu (kaybettim ama hayırlısı buymuş) kesin bat günü bir gün geçince çıkar diye bir şey yok
Ay öyle mi ya 😥 peki aynı adet belirtileri var mıydı canım? İnşallah yeniden olur üzülme

Bat hatta 1 gün de gecikti testlerim hep negatif göğüslerim acıyor, çok az kasık batmam oluyor akıntım yok ne durum bu sizce?
Bir iki gün daha bekleyin sonra test yapın ,benim hiç belirtim olmadı adet gecikmesinden bir hafta sonra silik çizgi çıkmıştı , kişiye göre de değişir öncede çizgi gözükebilir sabah yapın testleri.

Benim bat günüm iki gün geçti benim adet sancım vardı beş gün önce birde ilk defa göğüs hasasiyeti adet sancım giti iki gün oldu bat iki gün gecikti on gün geçmesini bekliyorum salı günü gidicem

Back