• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bat 17 kasımdı olamadim, kan vermedim ama testler negatif şu 3 4 gündür yumurtanın akında beyaz bisey olur ya öyle bi akinti oluyo

2 ay önce dış gebelik ameliyatı oldum sol tüpüm alındı.Ama ameliyatdan 1 hafta sonra regl oldum,gecen ayda oldum.Bu ay artık bir kaç ilaç verdi duphastonda verdi.Öncelerde duphaston kullanmıştım ama bir kutu bazen 7. gün bazen 9. gün adet olurdum.
Bu sefer doktorum 2 kutu yazdı biteli 3 gün oldu daha olmadım ama göğüslerim ağrıyor şiştim sanki.insan tedirgin oluyor biraz en korktuğum hamile kalmak ama çok afedersin korunuyoruz.en az 5 ay geçmeli hamile kalmak için.ameliyatdan sonra 1 ay zaten birlikte olmadık sonrakı ay 5,6 defa prezervatifle korunduk yani hamile olmam imkansiz bence.zaten 2 boruyla hamile kalmam zor oluyodu tek boruyla nasil kolay olsun
Cok gecmis olsun umarım gebelik olmaz. Istedigin zaman olur. Stres yapma ondanda olmuyo bazen maydanoz filan ye oda getiriyor

Back