• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bat 17 kasımdı olamadim, kan vermedim ama testler negatif şu 3 4 gündür yumurtanın akında beyaz bisey olur ya öyle bi akinti oluyo

BirMucizeOlsunb

GebeKalmaPesinde
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
2.243
727
38
27
O akıntı iki parmak arasinda uzuyo. Kaşıntı koku yanma yok. Gecen ay doktor 2 kutu duphaston yazdi adet olamiyorum dedigim için, 1 kutuyu kullan gerekirse 2. Yi kullanirsin dedi. 1. Kutu bitti 2 3 gun sonra adet olmustum. suan yine adet olayim diye kalan 1 kutu duphaston u kullanayim dedim sabah aksam kullaniyodum 8 tane kullandim devam ediyorum. Ondan dolayi mi böyle oluyor acaba , kasiklarda siskinlik keskin sancı agri kabizlik gaz var ama adet yok yada testte gebelik cikmiyo

Bahsettiğıniz akinti yumurtlama akıntisina benziyor. Belki daha yeni yumurtluyorsunuzdur gebelik dusunuyorsaniz degerlendirin yinede ama ilac iciyorsunuz o yuzden birsey diyemem. Yilda bir veya iki kez gecikmeler veya erken adet olmalar normal gorulen birsey

Bahsettiğıniz akinti yumurtlama akıntisina benziyor. Belki daha yeni yumurtluyorsunuzdur gebelik dusunuyorsaniz degerlendirin yinede ama ilac iciyorsunuz o yuzden birsey diyemem. Yilda bir veya iki kez gecikmeler veya erken adet olmalar normal gorulen birsey
Bebek istiyoruz ama suan rahim filmi icin adet olmam gerekiyor

Bebek istiyoruz ama suan rahim filmi icin adet olmam gerekiyor
Bence birde kan verin gebe olmadiginiz kesinlessin. Gecikmeniz icinde endiselenmeyin 37 gune kadar gecikme yasadim 22 gunde adet gordum hatta ara kanama bile yasadim hayatimda. Doktorla konustugumda kadinlarin yilda bir veya iki kere gecikme ya da erken adet yasadiklarini bazen kistler olusup adetle yok oldugunu soyledi ve herhangi bir problemim yok. Stres ilac hatta hastalik bile gecikme yapiyor ama gebelik ihtimalini kan vererek kesinlestirin bence

Bence birde kan verin gebe olmadiginiz kesinlessin. Gecikmeniz icinde endiselenmeyin 37 gune kadar gecikme yasadim 22 gunde adet gordum hatta ara kanama bile yasadim hayatimda. Doktorla konustugumda kadinlarin yilda bir veya iki kere gecikme ya da erken adet yasadiklarini bazen kistler olusup adetle yok oldugunu soyledi ve herhangi bir problemim yok. Stres ilac hatta hastalik bile gecikme yapiyor ama gebelik ihtimalini kan vererek kesinlestirin bence
Duphaston kullandim 10 gun sabah aksam gecen sefer kullandigimda adet olmuştum bu sefer yine kullandim 2 3 gun bekleyim adet olmazsam pazartesi kan veririm artik

1 günde 8 tane duphaston adet düzensizliğinde içilmez cok bilmiş değilim fakat 6 ay duphaston la tedavi gördüm adet olmuyordum duphaston 10 gün boyunca sabah. Ve akşam 1 tane içilir ve 10 gün içinde adet olunur duphaston ile 2 gün içinde adet olduysan başka bir sebep vardır.. ayrıca bianda yüklüyorsan vücuduna bu yüzden adet görmüyor olabilirsin belirli bir etkisi var sonuçta ben ilk kullandığım da adet olmadım ama 2. Kutumdan itibaren adet oldum duphastonla 6 ay boyunca sonrasında tedavi bitti ve adetimi azda olsa düzenledi doktorun hangi sebeple 8 tane içmeni söyledi anlayamadım yada sen doktorunu yanlış anlamış olabilirsin.. şayet doğru anladıysan doktorunu değiştirmeni öneririm..

1 günde 8 tane duphaston adet düzensizliğinde içilmez cok bilmiş değilim fakat 6 ay duphaston la tedavi gördüm adet olmuyordum duphaston 10 gün boyunca sabah. Ve akşam 1 tane içilir ve 10 gün içinde adet olunur duphaston ile 2 gün içinde adet olduysan başka bir sebep vardır.. ayrıca bianda yüklüyorsan vücuduna bu yüzden adet görmüyor olabilirsin belirli bir etkisi var sonuçta ben ilk kullandığım da adet olmadım ama 2. Kutumdan itibaren adet oldum duphastonla 6 ay boyunca sonrasında tedavi bitti ve adetimi azda olsa düzenledi doktorun hangi sebeple 8 tane içmeni söyledi anlayamadım yada sen doktorunu yanlış anlamış olabilirsin.. şayet doğru anladıysan doktorunu değiştirmeni öneririm..
Canim benim sabah aksam 1 er tane 4 gunde 8 tane demek istedim

Canim benim sabah aksam 1 er tane 4 gunde 8 tane demek istedim
Bilemedim şimdi baya karışık durum yani 10 günde biten ilaç niye 4 günde 🤦🏻‍♀️ İnan kafam karıştı üstte yazdığım gibi kullandım aylarca ilk kutuda adet olmadım sonrası corap söküğü gibi geldi doktorunu değistir canım bir doktorun görüşünü daha al..

Doktorum 28 tablet duphaston icmemi soyledi 3 gün oldu biteli
Acaba ne zaman adet olunur? Göğüslerim şişti ağrı var,bazende karnımın altı ağrıyor.
Hamile olamam çünki ameliyat oldum tüpüm alındı korunuyoruz şuan.Zaten ameliyatdan sonra 6,7 kez birliktelik yaşadık hepsinde prezervatifle.
insan tedirgin oluyor.psikolojim o kadar bozulduki

Doktorum 28 tablet duphaston icmemi soyledi 3 gün oldu biteli
Acaba ne zaman adet olunur? Göğüslerim şişti ağrı var,bazende karnımın altı ağrıyor.
Hamile olamam çünki ameliyat oldum tüpüm alındı korunuyoruz şuan.Zaten ameliyatdan sonra 6,7 kez birliktelik yaşadık hepsinde prezervatifle.
insan tedirgin oluyor.psikolojim o kadar bozulduki
En gec 5 gun sonra adet olunuyo, adet masaji var youtube da yapin diycem ama ameliyata zarari olur mu bilmiyorum ben hem ilac ictim hem masaji yaptim gelmisti

En gec 5 gun sonra adet olunuyo, adet masaji var youtube da yapin diycem ama ameliyata zarari olur mu bilmiyorum ben hem ilac ictim hem masaji yaptim gelmisti

Aslinda benim doktorum 10 gün içinde oluyo demişti.bi keresinde 9cu günde olmuştum

Aslinda benim doktorum 10 gün içinde oluyo demişti.bi keresinde 9cu günde olmuştum
Ben erken oldum demekki kişiden kisiye değişiyor bide ameliyat olmak cok sıkıntı hangi ameliyat olursa olsun narkoz alinca adet kesiliyor maalesef. Bende göğsümden olmustum narkozdan dolayi kesildi adetim hep

Ben erken oldum demekki kişiden kisiye değişiyor bide ameliyat olmak cok sıkıntı hangi ameliyat olursa olsun narkoz alinca adet kesiliyor maalesef. Bende göğsümden olmustum narkozdan dolayi kesildi adetim hep
2 ay önce dış gebelik ameliyatı oldum sol tüpüm alındı.Ama ameliyatdan 1 hafta sonra regl oldum,gecen ayda oldum.Bu ay artık bir kaç ilaç verdi duphastonda verdi.Öncelerde duphaston kullanmıştım ama bir kutu bazen 7. gün bazen 9. gün adet olurdum.
Bu sefer doktorum 2 kutu yazdı biteli 3 gün oldu daha olmadım ama göğüslerim ağrıyor şiştim sanki.insan tedirgin oluyor biraz en korktuğum hamile kalmak ama çok afedersin korunuyoruz.en az 5 ay geçmeli hamile kalmak için.ameliyatdan sonra 1 ay zaten birlikte olmadık sonrakı ay 5,6 defa prezervatifle korunduk yani hamile olmam imkansiz bence.zaten 2 boruyla hamile kalmam zor oluyodu tek boruyla nasil kolay olsun

Back