E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Bir haftadır cektiklerimi bir ben bilirim bir allah hayatımın en kötü 1 haftasıydı kızlar. Bugun ayaklanabildim hemen size anlatmak istedim aslında su an bile yatmam lazım. Gecen hafta pazartesi gecesi yatarken bi ıslaklık hissettim kalkıp tuvalete gittim ne göreyim kanamam var hemen eşimi uyandırdım neyse o beni sakınleştirdi yataga uzandım falan 20 dakka sonra baktık bişiy yok sabahı bekleyelim dedik neyse sh oldu tuvalete kalmak için ayaga kalktım tekrar kanamam başladı hemen doktoru aradık hemen gel hastaneye dedi biz eşimle apartopar kalkıp gittik neyse beni nst ye fala bağladdılar kasılma varmı yokmu ona baktılar sonra doktor muayene etti rahminde acılma olmuş hemen ameliyata alıcaz demezmi orda bayılıyodum bazı kadınlarda rahim ağızı yetmezliği olurmuş 6. ayda rahim açılabiliyomuş ustelik benimki 3 cm acılmış cocuk doğarsa yaşatamayız onun için acılan yeri dikicez sende 7 hafta boyunca yataktan sadece tuvalet ve yemek için çıkıcaksın 7 haftayı gecirebilirsek rahatlarız o zaman doğsada olur oma su an doğarsa yaşamaz daha 24 haftalıksın bebeğin cok küçük dedi ben bi başladım ağlamaya tabi kimse susturamıyo beni neyse apar topar ameliyata alındım bebeğime zarar vermiycek şekilde narkoz verdiler bana ayıldığımda eşim başımda sacmı oksuyodune zman girdim ne zaman cıktım hatrlaıyorum 2 gün hastanede yattım bebek doğmasın diye bi ilaç verdiler o bebeğin içerde kalmasını sağlıyomuş hastaneden cıktık anneme taşındık eşimle şimdi 7/24 yatıyorum sadece tuvalet ve yemek yemeye kalkıyorum bugün kontrole gittim doktorum cok iyi böyle yatmaya devam ediceksin biliyorum sıkıcı ama yapacak başka bişey yok dedi canım cok sıkılırsa balkonda 10 dakıka oturabilirmişim işte böle kızlar siz siz olun kendiize cok dikkat edin benm herseyim iyi giderken birden tepetakla oldum sakın yorucu işler yapmayın. Ben biraz sizlerden uzak kalıcam artık 10 dakıkalık balkon izinlerimi burada kullanırım a.s.