• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar baran cok ateslı ne yapsam

canim arkadasim gecmis olsun kiyamam ben ona ilik su ates dusurucu ilac iyi amayinede ates dusmuyorsa dr tekrar gotur evin icindede cok giydirme sanirim gribin uzerine diste agir geldi yavruma zorluyor onu MAKATTAN:38 C uzeri KOLTUKALTINDAN:37.3 C KULAKTAN:37.8 C uzeri ates diye nitelendirilir cok gecmis olsun baranima suya sokmaktan korkma ilik su ona iyi gelecektir ama yinede israrci ol d karsi gotur cocugu

geçmiş olsun canım arkadaşlarında dediği gibi sirkeli suyla koltuk altını falan öle sil faydasını görürsün daha olmadı doktora çıkar.benim kızda gripti ara ara ateşleniyordu şimdi ateşi yok fakat grip dr götürdüm soğuk algınlığı dedi iyileşti umarım tez zamanda iyileşir bebişin geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun canım.nasıl oldu baran?gıttınız mı tekrar doktora?umarım dusmustur atesı.ellerı ayakları sogudugu an atesı yukselıyor demektır,dıkkatlı ol canım sureklı kontrol et atesını.özellıkle gece,yarım satte bir en gec bak mutlaka atesıne.haber ver bıze de..

doktor antıbıyotık,ates dusurucu,balgam sokturucu bırde grıp surubu verdı cocuk ılac ıcmekten harab oldu.

geçmiş olsun canım.diş çıkardığında bizim doktor diş ateşi 37.5 geçmez demişti.Yani 38 ve üzeriyse vücudunda mikrop var demişti.Zaten sanada antibiyotik verilmiş.Geçmiş olsun.Antibiyotiği düzenli kullan mutlaka.Bide kaç yaşında bilmiyorum ama mutlaka vitamin kullan.O güç verir dirençli olur.

dımı dogru dıyosun ama doktor yazdı dıye kullanıyorum bende yarın bı sorayım doktora etkılı olmuyo dıye cunkı dussede 1saat sonra tekrar ateslenıyo cocugum. 38.5cokmu koltukaltı olcumunde

Hep zaman aynı ateş düşürücü belli dönem sonra işe yaramıyor.Bende deneyerek dolven yada calpol veriyorum.Bazen hasta olduğunda biri işe yarıyor , başka zaman diğeri.Ben ikisinide bulunduruyorum o yüzden.

Canım bu durumlarda bana hemşire arkadaşımın önerisini sana anlatayım. 3 4 saatte bir ateş düşürücüleri değiştirerek vermek. Evde 2 çeşit ateş düşürücü varsa bunları değiştirerek vermek en iyisi ben öyle yapıyorum daha etkili oluyor. Bide bu makattan fitil olarak verilen ateş düşürücüler banim oğlana daha etkili oluyor. Ben öyle yapıyorum.Tabi birde sirkeli su. Çok geçmiş olsun.

Bende öyle yapıyorum yani 3 saat sonra ateş tekrar yükselmişse ilk verdiğim ateş düşürücüden farklı bir ateş düşürücü veriyorum.Doktorumuz söylemişti.Fitilde belli bir kilodan sonra etki etmiyor.

canların ılgınıze tesekkur ederım herbırınızın.
ozele goturdum gecede suyumadı sabah 7ye kadar aturup agladı. 4dıs bırden cıkarıyomus. agır gelmıs bıde ustune grıp ve oksuruk ondan olmus sımdı cok ıyı allaha sukurler olsun fıtılde verdı orda ıyı geldı masallah cok ıyı sımdı oyle korktum kı ne bıleyım ılk defa ateslenjdı. coooooooooook sagolun.
sükür iyiyiz....

Canim çok geçmiş olsun tatlim...fitil de vermek işe yarar..
Rabbim oğlunu sana bağişlasin...

ıyı ıyı kızlar sukur atlattık gıbı valla ama uyumuyoruz aynem devam sabaha kdr uyumuyo saat bası uyanıp aglıyo dısınden oda sanrım .

geçmiş olsun canım jeller var onlar geçirmiyormu. gerçi sen de denemişsindir ama. havuçları parmak şeklide soyup ver eline soğuk soğuk hem kaşır hem yangısını alır.

Back