kızlar baran cok ateslı ne yapsam

baranxixnannesi

cantanem baranım benım
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
1.186
8
116
İzmir
kızlar baranın ıkı gundur atesı var uyumuyoda yemıyorda bırseyler delı oldum.
grıptı ılac kullanıyorum. usuttu ardından öksürüyo onun ıcınde ılac kullanıyorum doktora goturdum hafıf atlatıyo dedı. ust dıslerı cıkmak uzerı bırı patlamıs dıgerıde yakındır.
1.gun 38.5du koltuk altından ölctum makattan dııl. soydum ılık suyla yıkadım 37ye dustu.
bugunde 37.5ıle 38arası gıdıyo suyada soktum ama aynı. ustunu gıydırmıyom bu seferde tıtrıyo.
dıstenmı ateslenıyo yoksa grıptenmı anlamadım.CADIARZU:1no2:

Geçmiş olsun cnm.Ateşlendiğinde ılık suyla yıkamak iyi geliyor,gün içinde 2-3 kez yıkayabilirsin,önemli olan başındaki ateşi düşürmek,ben birde annelerin tavsiyesiyle;sirkeli su yapıp bir bezle başına koymuştum,işe yaradı.

canım istersen doktora götür
düşmeyen ateşlerde doktora götürmemede ısrarcı olmamak lazım
belki antibiyotikliktir hastalığı
kültür alırlar

canım doktora goturdum telefonlada arıyıp bıldırıyom yok bısı dedı. normal dıyo ama cocuk hala ateslı bak sabahtan bu saat hala uyumudı asla uyumuyoda. bırde vucudu ateslı ellerı ıse buzz gıbı an an degısıyo bır bakıyorum ellerı yanıyo 1saat sonra anlamadım yarın tekrar mı gotursem acaba
ayperın baran sımdı bıde usuttu ya suya sokuyorum daha cok usutmesın ondan korkuyom sıcak suya dokmuyorum ılık suya sokuyom yukselınce cunkı.

canım gecmiş olsun
ciddi birşey yoksa şurupla ve soğuk kompresle düşür
sürekli takip et ateşini

yinede dr a sor

oda sıcaklığını ayarlayabilirsen birkaç kez ılık suya sokabilirsin .telaş etmemeye çalış canım böyle durumlarda mümkün oldukça serin kanlı olmak lazım..inş biranönce iyileşir.

dımı dogru dıyosun ama doktor yazdı dıye kullanıyorum bende yarın bı sorayım doktora etkılı olmuyo dıye cunkı dussede 1saat sonra tekrar ateslenıyo cocugum. 38.5cokmu koltukaltı olcumunde

yarın muhakkak götür doktora ilaçlarını değiştirir birde güzelce muayene etsin kuzucuğu.
çok geçmiş olsun

geçmiş olsun büyük ihtimal diştendir bizimde 37.5- 38 arası değişiyor. aslında ateşi makattan ölçsen daha sağlıklı sonuç verirdi. ilk dişiniz mi? bizim 3. diş her dişte 10 gün bu ateşi ve iştahsızlığı yaşıyoruz. ama tedbirli olmakta yarar var tabi doktora danışmak en iyisi

Geçmiş olsun canim oğluşn nasil oldu

Canım bu durumlarda bana hemşire arkadaşımın önerisini sana anlatayım. 3 4 saatte bir ateş düşürücüleri değiştirerek vermek. Evde 2 çeşit ateş düşürücü varsa bunları değiştirerek vermek en iyisi ben öyle yapıyorum daha etkili oluyor. Bide bu makattan fitil olarak verilen ateş düşürücüler banim oğlana daha etkili oluyor. Ben öyle yapıyorum.Tabi birde sirkeli su. Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…