Kızlar bandrollü sıfır ayarında kitaplarım satılıktır

SAYGI DUYARIM AMA 5 TL DEN UCUZA SATMAK DEMEK BU KİTAPLARI BEDAVAYA VERMEK OLUR...O ZAMAN SATMANIN BİR ANLAMI KALMAZ BİR ARKADAŞIMA HEDİYE EDERDİM

doğrudur. ama zaten internetteki fiyat arasında 15 TL fark kalıyor. kitaplar ince ve ucuz. 15 tl fazla verip sıfır almak daha mantıklı. hem yüzde yüz orijinal. ben sizden kitap almıştım. arada korsan da çıkmıştı. 15 TL için o risk alınmaz.

doğrudur. ama zaten internetteki fiyat arasında 15 TL fark kalıyor. kitaplar ince ve ucuz. 15 tl fazla verip sıfır almak daha mantıklı. hem yüzde yüz orijinal. ben sizden kitap almıştım. arada korsan da çıkmıştı. 15 TL için o risk alınmaz.
bunu kabul etmiyorum çünkü ben korsan kitap hayatımda asla almadım korsan dediğiniz kitapların listesini bana gönderin emin olun içiniz rahat etsin diye size para iadesi yapacağım kitaplarım da size hediye olsun

Merhaba.

Aşağıdaki kitapların fiyatlarını öğrenebilir miyim?

Albert Camus - Yabancı
Jean Paul Roux - Türklerin Tarihi
Jonathan Livingston - Martı
Sabahattin Ali - Çakıcı'nın İlk Kurşunu
Yılmaz Özdil - İsim Şehir Bitki
size bu kitapları satmıştım hatta yılmaz özdil in kitabını kızım son anda karaladığı için satmaktan vazgeçtim geri kalan kitapları ya direkt d&r mağazasından ya da bulamadıklarımı d&r internet sitesinden aldım.Size sattıklarım içinde hangisi bandrolsuz ve orjinal çıkmadı.Kitapların incelik kısmına bakarsak o benim suçum değil yazar o kadar sayfa yazmayı tercih etmiş

bütün kitaplarım satıldı yaşanan karışıklıktan,polemiğe girdiğim arkadaşlardan özür dilerim...satış yaptığım arkadaşlar inşallah memnun kalmışlardır...ilerleyen zamanlarda satmak istediğim kitaplarım olursa tekrar görüşürüz...hepiniz hakkınızı helal edin...sağlıcakla kalın...herkese teşekkürler

Kızlar uzun bir aradan sonra kütüphanemde yer açmak amacıyla tekrar satışa çıkardığım kitaplarım var

Screenshot_2016-05-17-19-16-27-1.png Screenshot_2016-05-17-19-20-45-1.png Screenshot_2016-05-17-20-19-47-1.png Screenshot_2016-05-17-20-57-43-1.png Screenshot_2016-05-17-20-59-05-1.png Screenshot_2016-05-17-20-22-42-1.png Screenshot_2016-05-17-20-22-02-1.png

X