Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba cehennem, uçurtma avcısı, tanrının unutulan çocukları ve yüz yıllık yalnızlık kitaplarınızla ilgileniyorum. Satılmadıysa toplam ücret ne kadar olur?Kızlar çoğunu d&r dan aldığım bandrollü daha 1 yıllık bile olmayan kitaplarımı satıyorum ilgilenen olursa benimle irtibata geçebilir
liste şöyle
1)ayşe kulin_hayat:5 tl
2)ayşe kulin_hüzün:5 tl
3)ayşe kulin_dönüş:5 tl
4)buket uzuner_kumral ada mavi tuna:6 tl
5)elif şafak_ustam ve ben :6 tl
6)elif şafak_iskender:6 tl
7)iskender pala_od:7 tl
8)craıg sılvey_tanrının unutulan çocukları:7 tl
9)khaled hosseını_uçurtma avcısı:6 tl
10)dan brown_cehennem:7 tl
Merhaba cehennem, uçurtma avcısı, tanrının unutulan çocukları ve yüz yıllık yalnızlık kitaplarınızla ilgileniyorum. Satılmadıysa toplam ücret ne kadar olur?
Peki şu açlık oyunları duruyor mu? 2 tanesi var sanırım ilki yok?ikisi 14 tl olur
Tamam o zamn cehennem, tanrının unutulan çocukları ve açlık oyunları toplam 4 kitap ne kadar olur?evet maalesef ilkini bir arkadasa okuması için vermiştim ama çocuğu kitabı paramparça ettiği için elimde yok
Özelden mailinizi atarsanız ordan iletişim kuralım, uyar mı size? Benim özel mesaj hakkım yok.4 kitap 20 tl olur
hangileri duruyor?ANNEMİN SAĞLIK SORUNLARI NEDENİYLE KİTAP SATIŞIM KAPANMIŞTI.ŞİMDİ ÇOK ŞÜKÜR İYİ SATIŞA DEVAM EDİYORUM
bunlarda olsun duruyorsaKIZLAR KİTAPLARIMA GABRİEL GARCİA MARQUEZ_YÜZYILLIK YALNIZLIK VE JENNIFER ARMENTROUT_HEP SENİ BEKLEDİM EKLENMİŞTİR İKİSİ DE 7 TL DİR